10 jaar DCD - Detailschuur.nl

10 jaar DCD - Detailschuur.nl

10 jarig bestaan van Dutch Car Detailing / Detailschuur.nl

11 juli 2012 heb ik me ingeschreven bij de Kvk en heb ik de sprong in het diepe genomen. Het voelt als de dag van gisteren, maar het is toch echt 10 jaar dat ik m'n eigen boontjes dop. Begonnen door alle hobby's op een hoop te gooien, beetje poetsen, beetje fotografie, beetje webdesign en dan kijken hoe het zou lopen. Al snel bleek webdesign en fotografie af te vallen, dus na een aantal jaar daar een streep doorgehaald en volledig alle focus op detailing en de webshop Detailschuur.nl.

Door de jaren heen is het assortiment behoorlijk gegroeid met producten waar we voor de volle 100% achter staan. Dagelijks bestellen vaste klanten bij ons, maar ook mogen we dagelijks nieuwe klanten voorzien van detailproducten, daar zijn we heel erg blij mee, zonder jullie als klant waren we nooit gekomen waar we nu staan.

Daarom willen we dit samen met jullie vieren. Normaal is er elk jaar rond deze tijd een open huis, maar dit jaar gaat er een schepje bovenop, want wie jarig is......trakteert. Dit doen we met scherpe prijzen/kortingen op aankopen, maar ook met een hapje en drankje ????

Zaterdag 9 juli 2022 is de Detailschuur open van 10:00 uur - 17:00 uur
Zondag 10 juli 2022 is de Detailschuur open van 10:00 uur - 17:00 uur

Dit bericht is geplaatst in Nieuws op .

Reacties

    There are no comments under this post.

Notitie opslaan