U heeft geen producten in de winkelwagen

5 INCH CRAZY WOOL FINISHING PAD

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

5 Inch Crazy Wool Finishing Pad

In voorraad

€ 14,95

Waarom dit product kopen?
Ideaal voor lichte krassen
Herstel de lak van doffe plekken
100% Wol voor een superieur resultaat

De beste keuze voor compounding
Chemical Guys Twisted Wool Cutting Pad is verkrijgbaar in 5 inch, deze past perfect op een 5 inch backingplate met klittenbandbevestiging. Ideaal voor het gebruik van het verwijderen van lichte krassen of doffe plekken. Door een wollen pad te gebruiken bespaar je jezelf veel tijd. Een pad gemaakt van wol genereert veel meer warmte dan een pad gemaakt vam foam. Deze pads zijn gemaakt van 100% wol. Er zijn geen schapen betrokken bij het maken van deze pads. Schapen worden goed verzorgt waardoor je de aangroeiende vacht kunt gebruiken voor deze pads. Nu zal je vast wel denken: “geven jullie om schapen?”. Ja dat doen we. Schapen zijn echt heel cool en zacht. En op deze manier laten schapen detailing veel sneller gaan.

Deze 'twisted wool' pad is van een consistente kwaliteit en behoud zijn agressiviteit. De 'twisted wool' strengen bestaan uit honderden afzonderlijke vezels met een lengte van 1,5 inch (ca. 40mm). De pad is van een hoge kwaliteit en is zeer duurzaam. Deze pad is al langer de keuze van veel carrosseriebedrijven en is nu ook beschikbaar voor liefhebbers en detailing professionals.

Over het opschudden van een wollen pad
Bij langdurig werken met een wolpad zal deze dicht gaan zitten met polijstmiddel en hard worden. Voor een goede werking en om marring te voorkomen is het noodzakelijk dat de vezels los blijven en de pad luchtig blijft. Met een zogenaamde spur of met perslucht maakt U de vezels weer los en is de pad weer klaar voor gebruik.

Zet de machine op de laagste snelheid. Houd de spur in het midden tegen de pad en beweeg deze langzaam naar buiten. Herhaal dit enkele malen. Ditzelfde kunt U doen door dezelfde handeling uit te voeren met een luchtpistool op enige afstand van de pad. De vezels van de pad zullen weer los en luchtig worden. De pad is weer klaar voor gebruik.

Gebreide wol en wol Blends 
Knitted wool pads worden vooral gebruikt tijdens de polijststap. Het polijsten verfijnt de resultaten van de compounding stap. Vooral tijdens deze stap is een goede reiniging van de pad noodzakelijk om optimale resultaten te bereiken.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?