U heeft geen producten in de winkelwagen

Scangrip Wheel stand 2021

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

De Scangrip Wheel Stand 2021 is ontwikkeld voor het mobiel positioneren van verlichting in de werkplaats. Het maakt het gemakkelijk om de lamp te verplaatsen naar waar u het nodig heeft en tegelijkertijd vermijdt u oncomfortabel en zwaar tillen van de ene werkplek naar de andere.

In voorraad

Normale prijs: € 181,38

Speciale prijs: € 159,95

Mobiele positionering van de werklamp. 

De SCANGRIP WHEEL STAND is ontwikkeld voor het mobiel positioneren van verlichting in de werkplaats. Het maakt het gemakkelijk om de lamp te verplaatsen naar waar u het nodig heeft en tegelijkertijd vermijdt u oncomfortabel en zwaar tillen van de ene werkplek naar de andere. 

Het is snel en gemakkelijk om de werklamp op de SCANGRIP WHEEL STAND te plaatsen en gemonteerd kan de lamp worden gekanteld voor de optimale stralingshoek. Als de klus geklaard is, kan deze gemakkelijk opzij worden gezet.

De SCANGRIP WIELSTANDAARD is uitschuifbaar van 0,7 meter tot 1,9 meter, wat u volledige flexibiliteit geeft om het licht op de gewenste hoogte te plaatsen. Om het werk aan de zijkant van de auto te verlichten is de lage werkhoogte bijzonder handig. 

De 2021 versie is voorzien van 5 wielen en is daarmee stabieler dan zijn voorganger. De wielen zijn stevig, van hoge kwaliteit en rollen gemakkelijk, zelfs op oneffen oppervlakken. 2 Van de wielen zijn te vergrendelen om een veilige en vaste positie te garanderen. De SCANGRIP WIELSTANDAARD is gemaakt van duurzaam en stevig gepoedercoat staal voor zowel binnen- als buitengebruik.

Als extra is de nieuwe wheel stand voorzien van een extra bracket om een 2e lamp te bevestigen, zodat je ook licht van beneden hebt. De extra bevestigingsbeugel is in hoogte verstelbaar zodat je de 2e lamp in de meest gunstige stand kunt zetten voor maximaal licht.

EAN 5708997356821

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Alleen geregistreerde klanten kunnen een review achterlaten, log in or register

Aanbevolen Producten

Scangrip MULTIMATCH 3 inspectie verlichting
Sale

Normale prijs: € 350,78

Speciale prijs: € 279,95

Scangrip MULTIMATCH R inspectie verlichting
Sale

Normale prijs: € 163,23

Speciale prijs: € 149,95

Need Help?