U heeft geen producten in de winkelwagen

BIGBOI BLOWR MINI - WARME LUCHT DROGER

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

De Bigboi BlowR mini is ontwikkeld en ontworpen om het beste droogresultaat te kunnen behalen zonder krassen. Door het contactloos drogen met behulp van warme lucht wordt de kans op krassen volledig uitgesloten. Daarnaast biedt de BigBoi BlowR een volledig droog resultaat zonder druppels welke 80% sneller is dan de conventionele manier.

Uit voorraad

€ 169,95

De Bigboi BlowR mini is ontwikkeld en ontworpen om het beste droogresultaat te kunnen behalen zonder krassen. Door het contactloos drogen met behulp van lucht wordt de kans op krassen volledig uitgesloten. Daarnaast biedt de BigBoi BlowR een volledig droog resultaat zonder druppels welke 80% sneller is dan de conventionele manier.

Het drogen van velgen, kieren, grills en andere moeilijk bereikbare plekken wordt met de BigBoi BlowR wel heel gemakkelijk. Een volledig droog resultaat in de meest moeilijke gevallen zorgt ervoor dat waterdruppels en waterstraaltjes op de lak voorkomen worden. Kalkvlekken door druppels achter de spiegelkappen of uit kieren is dan ook verleden tijd.

De BlowR Mini blaast warm gefilterd lucht met een verstelbare windsnelheid van 72km/h tot wel 220km/h. De Bigboi Temperature Technology (BTT)  maakt het daarnaast mogelijk de temperatuur van de BlowR mini in te stellen op 15, 25 en 45 graden Celsius boven de omgevingstemperatuur.  

De Bigboi BlowR Mini maakt gebruik van de meest efficiënte enkele motor van 3000 watt. Deze levert meer dan 4pk. Door de speciale geluidsreducerende technieken wordt de overlast tot een minimum beperkt.

Afmeting BlowR Mini: 35 x 40 x 20cm
Gewicht: 2,5kg

Inhoud:
1x BlowR Mini
1x Slang 3,5m
3x Spuitmond
1x Filter

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?