U heeft geen producten in de winkelwagen

CARAMEL CLEANING DISC

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Caramel Cleaning Disc

In voorraad

€ 12,95

Ben je op zoek naar een gemakkelijke, veilige en snelle manier om stickers, tape, vinyl etc. te verwijderen van de lak? Probeer dan deze nieuwe generatie Caramel Reinigingsschijf die dit soort werk efficiënt en gemakkelijk maakt.

Caramel schijven zijn al een hele tijd in de markt en geliefd als erg handige tool voor het verwijderen van stickers van lak. Ze hadden één nadeel: de duurzaamheid liet nogal te wensen over.

Deze nieuwe generatie schijven presteert op dit vlak veel beter en ze hebben daardoor een lange levensduur. Dit komt voornamelijk doordat ze deels gemaakt zijn van natuurlijke rubber.

De Caramel Reinigingsschijf is zeer zacht voor lak maar krachtig genoeg om grip op de sticker te krijgen. De schijf past op een (accu)boormachine maar ook op andere roterende apparatuur.

Deze schijven zijn een beter alternatief dan bijvoorbeeld hete lucht pistolen, of thinner die wel de lak schade toe kunnen brengen. Naast dat de caramelschijf veiliger is, werkt deze ook een stuk sneller.

Gebruik:
Monteer de schijf op een (accu)boormachine en kies simpelweg de juiste snelheid die nodig is om de sticker te verwijderen (1500 – 3500 rpm).
Diameter van de schijf: 90 mm

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?