U heeft geen producten in de winkelwagen

CARPET BRUSH SHORT HAIR WITH HOOK-AND-LOOP ATTACHMENT (FOR ROTARY & RANDOM ORBITAL)

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Carpet Brush Short Hair With Hook-and-Loop Attachent

In voorraad

€ 19,95

Power Scrub & Clean zware uitvoering met kort haar en geschikt voor machinaal gebruik (5 inch).

Dit de eenvoudigst te gebruiken bekledings borstel met een snel resultaat.
Hij is gemakkelijk te vervestigen door middel van het velcro (klittenband) systeem).
Werkt op de gangbare machines met een velcro plaat zoals: No Swirls en Flex.

Deze 5 inch kortharige bekledings borstel met klittenband bevestiging is bedoeld voor tapijt, bekleding en andere oppervlakten die vuil zijn. Deze Chemical Guys borstel is gemaakt voor serieuze schoonmaak klussen en zal de weefsels niet beschadigen. De strak gebundelde haren zijn sterk genoeg om veruiling en vlekken los te maken en te verwijderen. 

Geef je poets- of polijstmachine een extra functien en verander hem in een hoogwaardige automatische tapijt en bekledingsborstel. De velcro hecht gemakkelijk aan de standaard backingplates van de poetsmachines. De borstel dringen diep in het tapijt en maken de vervuiling los, moeiteloos. Geen handmatig en vermoeiend geschrob meer door deze borstel. De borstel heeft een duurzame constructie die hoge prestaties garandeert.Ook verkrijgbaar als langharig model dat meer geschikt is voor bekleding.

Ben je op zoek naar een manier om snel tapijt en stoffering schoon te krijgen zonder dat je je handen bezeert? Kijk dan vooral naar deze borstel. Schoonmaken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Deze Chemical Guys borstel is veilig voor oppervlakken maar genadeloos voor vuil en vlekken. Hij hecht erg gemakkelijk een backing plate van de polijstmachine en levert hierdoor een behoorlijke reinigingskracht ten opzichte van handmatig schrobben.

De unieke Uni-Body constructie maakt deze borstel erg duurzaam. De haren zijn gemakkelijk schoon te maken waardoor de borstel vele malen te gebruiken is.

Deze borstel is ook te gebruiken in huis op tegels en voegen. Hij is geschikt voor schrob- en schoonmaak klussen voor tapijten, deurpanelen in auto’s, boten en vliegtuigen maar ook erg geschikt voor scheepsdekken en rompen, houtwerk, veranda’s, kozijnen, badkamers en douches.

Neem altijd de veiligheidsvoorschrifen in acht tijdens machinaal werken en zorg voor bescherming voor gezicht en lichaam. Gebruik een geaarde machine en zorg dat de borstel stevig is bevestigd. Gebruik een 5” steunschijf en gebruik de borstel niet boven 3500 RPM.

De snelheid en kracht van de machine gecombineerd met de hoogwaardige kwaliteit borstelharen zorgen ervoor dat vlekken snel en gemakkelijk verdwijnen uit stof, bekleding, tapijt en leer.

Voor het beste resultaat:
- Was het oppervlak met water. Spuit een (verdund) reinigingsmiddel op het oppervlak 
  zoals Fabric Clean of Lightning Fast Stain Extractor. 
  Kantel de roterende borstel ongeveer 15 ° ten opzichte van het oppervlak
- De juiste hoek resulteert erin dat het resultaat verbetert. Wanneer de borstel vlak op het 
  oppervlak gehouden wordt, zal de machine gaan wiebelen.
- Was daarna het oppervlak opnieuw en controleer of de veruiling verdwenen is.
- Herhaal de behandeling indien nodig.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?