U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS 16OZ 473ML WORK BOTTLE / MENG FLES MET HEAVY DUTY SPRAYER

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Professional Heavy Duty Meng Fles / Sprayer Bottle 473ml/16oz - Met Heavy Duty Sprayer.


Koop je favoriete reinigers, ontvetters, spraywax, sprayverzegeling en dressings in gallons, giet deze in deze flessen en begin met werken.

In voorraad

€ 8,95

Waarom dit product?
Chemisch resistente fles.
Deze fles komt met de heavy duty sprayer. 
16oz / 473ml fles.
Geprint label, gemakkelijk voor product verdunning en veiligheidsindicaties.
Volgt de GHS richtlijnen.
Solide materiaal is resistent tegen fading van UV zonlicht.

Over deze fles
Als je als detailer producten mengt en verdund uit gallons, dan heb je ook verdun flessen nodig. Koop je favoriete Chemical Guys reinigers, ontvetters, spraywax, sprayverzegeling en dressings in gallons, giet deze in deze flessen en begin met werken. De 16oz / 473ml is gelijk aan de standaard Chemical Guys flessen, toch kun je hier je verdunning zelf mengen en zo geld besparen. We raden aan reinigers en ontvetters 10:1 te verdunnen bij veel verontreinigingen en 20:1 bij weinig verontreinigingen. Bespaar je de maatbeker en verdun makkelijk volgens het label. Giet je favoriete reiniger in de fles, nadien vullen met schoon water. Chemical Guys flessen zijn uitgerust met een label welke de GHS richtlijnen volgt voor meer veiligheid in de werkplaats of detailing shop. Makkelijk te beschrijven met naam en de veiligheidsinstructies aankruisen om veilig te werken. Gemakkelijk gallons gebruiken en mengen voor de beste resultaten met de Chemical Guys flessen.

Chemisch resistent
Chemical Guys brengt deze flessen om makkelijk te werken bij elke toepassing. Gebruik deze flessen om producten in te gebruiken welke je gunstig koopt in gallons. Elke fles is uitgerust met een label om makkelijk en precies te mengen, Deze PVC flessen zijn chemisch resistent en solide zoals alle Chemical Guys producten (flessen). Gebruik deze in je Detail Garage, werkplaats of mobiel. Waar je wilt detailen, wanneer je wilt detailen. Chemical Guys flessen helpen bij elke detailing job!

Transparant en effectief detailen
Het is pijnlijk als je glasreiniger of spraywax leeg is bij benodigdheid. Het maakt of breekt je als je bij of voor klanten detailed. Anders dan goedkope flessen zijn de Chemical Guys flessen uitgerust met een makkelijk te lezen label. Je kunt altijd makkelijk zien hoe veel er nog in de fles zit. Wees zeker of je water gebruikt of velgenreiniger?  De dag gaat perfect of slecht afhankelijk van het antwoord op deze vraag! Als er kans is om producten te verwisselen, kun je de productnaam op het label schrijven met verdun ratio en veiligheidsinstructies. Schrijf deze info op het label om met je collega’s, vrienden of familie veilig te werken in detailing.

Hoe te gebruiken:
Gebruik een marker of pen om productnaam, verdun ratio, veiligheids informatie op te schrijven.
Schrijf de gewenste verdun ratio.
Vullen met gewenste middel en schoon water.
Sprayer instellen en beginnen met het werk. 

Specificaties  
Artikel nummer  ACC151
UPC  811339029392
Inhoud 16 ounces / 473ml
Top  Heavy duty sprayer

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Alleen geregistreerde klanten kunnen een review achterlaten, log in or register

Aanbevolen Producten

Need Help?