U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS BEST DETAILING BRUSH - BESTE DETAIL BORSTEL / KWAST

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

De beste detailing borstel is duurzaam, nauwkeurig, precies en veelzijdig om de smerigste, delicate en moeilijkste oppervlakken te bereiken.

In voorraad

€ 14,95

Waarom dit product kopen?
Autodetailing borstel voor interieur en exterieur.
Krasloze borstel met zachte haren en kunststof onderdelen welke lak niet beschadigen.
Geen metaal = geen corrosie.
Chemisch bestendige haren functioneren perfect met de Chemical Guys reinigers en ontvetters.
Ideaal om moeilijk te bereiken oppervlakken te behandelen.
Perfect voor deursponningen, trims, velgen, motorruimtes, bekerhouders etc…
Eenvoudig op te hangen aan gat.

Over deze borstel
De Chemical Guys 1-inch Boar’s Hair Detail Brush is waarschijnlijk de beste autodetailing borstel die je kunt kopen. Chemical Guys ontwikkelde deze synthetische borstel met de Detailer in gedachten. Deze beste autodetailing borstel is solide, precies en veelzijdig om de meest vieze en moeilijk te bereiken oppervlakken te behandelen. De zachte haren krassen op geen enkel oppervlak. Deze natuurlijke haren zijn chemisch bestendig en functioneren perfect met alle Chemical Guys reinigers en ontvetters. Eenvoudig remschoenen, velgengaten, grilles en veel meer detailen met deze beste autodetailing borstel. Het dunne profiel en langere steel maken deze perfect om daar te reinigen waar andere borstels niet komen. Als stof en verontreinigingen te moeilijkheden bezorgen behandel deze dan met deze beste autodetailing borstel.

Solide constructie
Professionele detailers gebruiken borstels om moeilijk bereikbare oppervlakken te behandelen. Reguliere borstels zijn vervaardig uit hout en metaal – onderdelen, goedkope kunststof haren en slechte ergonomie. Om detailers de beste gereedschappen te leveren heeft Chemical Guys zijn beste detailing borstel ontwikkelt. Dit nieuwe gereedschap combineert de beste materialen, design en ergonomie om elke detailjob zo eenvoudig mogelijk te maken. Oude borstels gebruiken metalen manchetten om de haren bij elkaar te houden. Deze delen corroderen en beschadigen en krassen op lak als deze ongelukkig de lak aanraken. Deze beste autodetailing borstel is gemaakt van kunststof en zachte haren. Goedkope borstel gebruiken hardere nylon haren welke krassen veroorzaken kunnen. Deze beste autodetailing borstel is compleet natuurlijk en toch chemisch resistent tegen vetten en verontreinigingen. Wees slim en upgrade je detailing – arsenaal met deze beste autodetailing borstel.

Veelzijdige performance op elk oppervlak
Professionele detailers gebruiken gereedschappen voor de beste resultaten. De beste gereedschappen maken vaak verschillende jobs heel goed. Deze beste autodetailing borstel is een veelzijdige autodetailing borstel voor de autoverzorging. Gebruik deze beste autodetailing borstel voor het reinigen van airco’s, bekerhouders, lederen bekleding, stof, deurgrepen, raambedieningsknopjes en alle andere moeilijk bereikbare oppervlakken. De zachte haren beschadigen ook geen zachte oppervlakken als leder, kunststof, glas, lak, navigatie – screens, trim en gepolijst metaal. De beste autodetailing borstel functioneert perfect op velgen, velgengaten, remklauwen, uitlaat sierstukken, deurinstappen, motorruimtes, accu’s en vele andere onderdelen die vies zijn. De solide kunststof greep zal niet breken. Neem 1 borstel voor het interieur en 1 borstel voor het exterieur.

Zachte reinigingskracht
De sleutel naar een krasvrije glans is een zachte en correcte detailjob. Goedkope en slechte kwaliteit gereedschappen zoals borstels met nylon haren maken krassen op je lak. De beste autodetailing borstel is vervaardigd met natuurlijke haren en zijn krasvrij. Deze natuurlijke haren zijn chemisch bestendig en functioneren perfect samen met Chemical Guys reinigers en ontvetters. De duurzame grip is zachter dan hout of metaal, het absorbeert evt. impact en laat het oppervlak onbeschadigd. De beste autodetailing borstel reinigt verontreinigingen zonder het onderliggende oppervlak te beschadigen.

Hoe te gebruiken
Spray de gewenste Chemical Guys reiniger op het oppervlak.
Zacht het oppervlak bewerken en behandelen met de beste autodetailing borstel.
Los alle verontreinigingen en oxidatie.
De reiniger en resten wegspoelen of met een microfiber doek weg nemen.
Na gebruik de borstel reinigen, spoelen en laten drogen (lucht).

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?