U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS BLACK FROST PREMIUM AIR FRESHENER & ODOR ELIMINATOR

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Black Frost Premium Air Refreshener & Odor Eliminator


Interieurverfrisser, mannen geur / after shave / deodorant. Paar spraytjes op de vloermat of eventueel op je interieurfilter ;)

In voorraad

€ 12,95

Waarom dit product kopen?
Premium Black Frost Geur.
Elimineert onaangename geurtjes.
Te verdunnen naar wens.
Gaat vijf keer langer mee dan de traditionele luchtverfrissers.  
Koud gemengd voor maximaal geur effect.

Over Black Frost
Hallo Black Frost: De geur van een aantrekkelijke man in een club. Als deze geur in de lucht komt is er geen twijfel dat er sexuele verlangens los komen. Chemical Guys Black Frost Air Freshener is mannelijkheid in een fles. 1 spray voelt als met zelfvertrouwen door een club lopen. Deze mysterieuze geur opent een wereld van nieuwe mogelijkheden voor een super avond. Chemical Guys Black Frost Air Freshener & Odor Eliminator functioneert snel en verfrist de lucht en reduceert nieuwe en onaangename geurtjes.

Natuurlijke Enzymatische Geur Verwijdering
We ontwikkelden Black Frost Air Freshener met actieve geur eliminatoren welke snel en effectief nare geurtjes verwijderen. Black Frost verwijderd het gevoel van verlangen. Perfecte cologne en musk maken geuren welke spanning en fantasie brengen. Black Frost Air Freshener & Odor Eliminator ist ontwikkeld met mannelijkheid en levert een aroma voor weken. 1 spray is genoeg. Geniet van de geur van mannelijkheid en kracht met Chemical Guys Black Frost Air Freshener & Odor Eliminator.

Hoe ruikt het?
Het is als een mysterie in elke spray. Het aroma van Black Frost Air Freshener vult je auto met rebelsheid en vrijheid. Het is de geur van het moment dat je weet dat je de blondine mee naar huis nam. Black Frost Air Freshener verwijderd nare geurtjes met geavanceerde odor neutraliseer middelen. Nu eenvoudig nare geurtjes verwijderen van eten, lichaam en dieren uit elke auto, truck en camper. Perfect thuis en in het hotel. 1 spray is genoeg om trots te zijn. Gebruik Chemical Guys Black Frost zeker.

Koud gemengde formule
Chemical Guys ontwikkeld geuren en luchtverfrissers met premium oliën. Black Frost is zo koel en laat stimulanten mengen tot perfectie. 1 spray Black Frost laat negativiteit verdwijnen en maakt je klaar voor een super avond.

Gebruik het voor je AC systeem
Black Frost Air Freshener & Odor Eliminator kan gebruikt worden in combinatie met het doorspoelen van AC systeem van je voertuig.

Wie gebruikt luchtverfrissers?
De Black Frost Air Freshener & Odor Eliminator wordt gebruikt door professionals, autofabrikanten, OEM's, hotels, horeca, management bedrijven, huiseigenaren, auto detailers, auto dealers en huishoudpersoneel wereldwijd. Professionals begrijpen het belang van de juiste geur in de beoogde omgeving, vandaar de bevoorrading van hun klanten met een echte nieuwe geur die blijft is de reden waarom ze zich tot Chemical Guys Professional producten richten.

Waar kan het gebruikt worden?
Auto’s, boten, hotels, restaurant, vloeren, stoelen, ac systemen en ga zo maar door. Alles wat je een ander geur wil geven kan gedaan worden met de Chemical Guys Airfreshners. 

Meer over Black Frost Air Freshener & Odor Eliminator
Geuren hebben veel meer doeleinden dan alleen het verdwijnen van onaangename geuren. Zo kan het invloed hebben op de denk manier van het andere geslacht. Ook kan het een verbetering zijn van lichaam en geest, doordat je een rustgevende geur om je heen hebt hangen. Black Frost Air Freshener & Odor Eliminator biedt een Unieke, subtiele geur die elke omgeving van een onweerstaanbaar frisse geur voorziet.


Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?