U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS BLACK OPTICS MICROFIBER ORANGE CUTTING PAD 5,5"

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Black Optics Microfiber Orange Cutting Pad

In voorraad

€ 15,95

Waarom dit product kopen?
Deze pads elimineren bijna elke menselijke fout.
Werken op elke kleur lak
Functioneren op rotary- en dual-action polijstmachines.
Werken het beste met polijstpasta’s en compounds
Verwijderen hevige swirls, krassen en oxidatie
Hook en loop backing

Over de CG Car Care Black Optics Pads
CG Car Care Black Optics Microfiber Polishing Pads zijn de perfecte method om swirls en krassen uit je lak te halen en daarbij de helderheid en glans te herstellen. Geweldig voor beginners en professionals die perfecte resultaten willen met elke polijstmachine. Het grootste verschil tussen deze pads en een wool-systeem is dat deze pads echt bijna elke menselijke fout elimineren.

CG Car Care ontwikkelde de Black Optics Microfiber Pads met de nieuweste foam en microfiber technologie welke een perfecte finish verzekeren. Dit unieke systeem gebruikt high tech microfiber, welke specifiek voor CG Car Care is ontwikkeld, welke cutting heeft door swirls, krasjes en oxidatie heen en daarbij de glans op elke lak verbeterd. De Black Optics Microfiber Polishing Pads werken geweldig met een dual action en een rotary polijstmachine en maakt dit systeem daarmee perfect geschikt voor de enthousiaste en de professionele gebruiker. De Black Optics Microfiber Pads hebben een bi-angular design welke zorgt voor maximale oppervlakte-behandeling en daarbij ook gemakkelijk in kleinere vlakken is te gebruiken. CG Car Care Black Optics Microfiber Polishing Pads maken lakherstel snel en gemakkelijk.

De Black Optics Microfiber Polishing Pads zijn ontwikkeld voor high performance detailing. We hebben deze pads ontworpen met de laatste constructive technologie. Een nieuw Quadro – Bonding – System creert de sterkste verbinding tussen de backing en de foam-kern. Dit systeem gebruikt een 4-staps lamineertechniek welke zorgt voor een lange(re) duurzaamheid.  De Black Optics Pads zijn geconstrueerd uit Euro-Tech foam voor een verbeterde warmte transfer door het oppervlak en voor maximal padcontact.
De verbeterde warmte transfer laat de polijstpasta een comfortabele werktijd hebben en zorgt voor een hoge kwaliteits-finish. Het gespecialiseerde microfiber is extra dik met cut welke krasjes penetreert in verschillende laagjes. Het microfiber zorgt voor een juiste correctiekracht van de te gebruiken polijstpasta op het oppervlak. 

De Black Optics Microfiber Pads zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: een Orange Cutting Pad en een Black Polishing Pad. De Orange Cutting Pad is ontwikkeld voor het verwijderen van hevige swirls, krassen en verwaarloosde lakken voor een gerestaureerde finish. De Orange Cutting Pad is perfect voor gebruik met een zware cutting polish of compound zoals V32 of V34 om bijv het verwaarloosde lakwerk te herstellen. De Black Polishing Pad is ontwikkeld om de diepte en glans te herstellen door de finish te verfijnen met ultra fine microfiber. De Black Polishing Pad is perfect voor verwijdering van lichte swirls, hologrammen en marring in gebruik met polijstpasta’s zoals de V36 en V38. Het zachte foam zorgt voor een geweldige finesse bij het polijsten en geeft de mogelijkheid om alle hoeken en contouren van de carrosserie te behandelen. Dit 2-staps systeem zorgt ervoor dat je elke kleur lak kunt behandelen tot het hoogste precisieniveau voor perfecte resultaten.

Meer over de Black Optics Pads
- Unieke microfiber construction
- Bi-angular design voor maximaal oppervlak
- Quadro-Bonding lamineersysteem
- Euro-Tech foam constructie
- Creeert een hogere kwaliteits finish
- Hersteld diepte en glans
- Werkt geweldig op auto’s, trucks, motoren, boten, caravans en campers

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?