U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS BLUE CROSS LINKED APPLICATOR

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Chemical Guys Blue Cross Linked Applicator

Uit voorraad

€ 6,95

Waarom dit product kopen?

Gemakkelijk in gebruik.
Zacht om krasvrij te werken op elk oppervlak.
Hex Logic Design brengt gelijkmatig en efficient aan.
Comfort Grip absorbeert geen product.
Houd vingers en handen schoon en droog.
Spaart product, spaart tijd en spaart geld.
Ideaal toe te passen met Paste Wax, Lakverzegeling en Dressing.

Over deze Applicator

De Easy Grip Hex Logic Applicator Pad combineert comfort met zacht Hex Logic schuim om elke creme, gel of wax gelijkmatig aan te brengen. Deze applicator pad brengt dunne, gelijkmatige lagen wax, lakverzegeling of dressing aan op lak, glas, metaal en leder. Reguliere applicator pads zijn vervaardigd ut poreus schuim. Het product wordt compleet geabsorbeerd en besmeurd je handen. Deze Easy Grip Hex Logic Applicator Pad heeft een Dense – Kern Grip welke niet absorbeert en zo je handen schoon houdt. Het eenvoudige design laat zich comfortabel en precies gebruiken op elk carrosseriedeel.

Gebruik de Easy Grip Hex Logic Applicator Pad  voor de finishing touch aan elke detailjob. Bescherm elk gepolijste onderdeel met lakverzegeling of wax. Onderhoud lederen bekleding en deurbekleding met leder conditioner of leder serum. Gebruik de Easy Grip Hex Logic Applicator Pad om comfortabel, eenvoudig en precies elke Chemical Guys wax, creme of gel aan te brengen.

Geen viezigheid

Reguliere applicator gebruiken poreus schuim. Dze laat creme, gel en viezigheid absorberen in de applicator. Na al enkele toepassingen zijn deze onbruikbaar en zijn je handen vies. Chemical Guys Easy Grip Hex Logic Applicator Pads zijn veervaardigd uit Dual – Schuim welke de applicatie – kant scheidt van de hand – kant. Eenvoudig dunne en gelijkmatige lagen wax, glaze, lakverzegeling of dressing aan brengen op lak, metaal, glas of leder met de Easy Grip Hex Logic Applicator Pad.

Beschermt zachte lakken tegen swirls en krassen

De Easy Grip Hex Logic Applicator Pads gebruiken zacht schuim om krasvrij te functioneren op elk auto – oppervlak. Het extra zachte schuim is samengesteld uit duizenden luchtbelletjes welke vouwen en buigen naar elke vorm voor elk oppervlak. Minder druk van de applicator maakt minder frictie op de lak en reduceert evt. krassen op zachte oppervlakken. Gebruik de Easy Grip Hex Logic Applicator Pad om wax gelijkmatig op elke lak aan te brengen en te beschermen tegen de elementen. Gebruik de Easy Grip Hex Logic Applicator Pad om elke auto te beschermen.

Perfecte resultaten

De sleutel naar de perfecte waxlaag is het perfecte productvolume. Te weinig wax laat sommige oppervlakken onbewerkt en niet beschermt tegen UV, zonlicht en contaminaties welke lak verouderen. Te veel wax laat zich lastig afnemen en verspilt product als het droogt op de waxlaag zelf. Met de juiste applicator als deze Easy Grip Hex Logic Applicator Pad wordt bespaard op product – verbruik, tijd en swirls / krassen. De Easy Grip laat zich gemakkelijk vast pakken en gebruiken. Het zachte schuim met Hex Logic Design brengt gelijkmatig en efficient aan zonder de lak te beschadigen. Gebruik de Easy Grip Hex Logic Applicator Pad om perfect aan te brengen als een professionele detailer.

Hoe te gebruiken:

Oppervlak voorbereiden met wassen, kleien en lakcorrectie.
Gebruik 3 – 6 druppels Chemical Guys creme of gel op de Easy Grip Hex Logic Applicator Pad.
Bij wax de Easy Grip Hex Logic Applicator Pad in het doosje bewegen om de wax te smelten in de porien van de applicator.
Product gelijkmatig en in rechte lijnen aan brengen.
Een dunne gelijkmatige laag aan brengen.
De Easy Grip Hex Logic Applicator Pad reinigen en drogen na gebruik.

Specificaties
Artikel Nummer ACC221 
UPC  811339024892
Afmetingen 1.75" x 2.5" x 4.6" // 4 x 6 x 13.5 CM 
Kleur Blauw
Style  Hex-Logic 
Materiaal  Schuim
Toepassing Hand Applicatie
Finish  Ultra zacht

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?