U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS BRUSH FLAGGED TIP KORTE STEEL - EXTRA ZACHTE VELGENBORSTEL

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

De Soft Touch Body & Velgenborstel is perfect om velgen, lak, motorruimtes en lagere onderdelen te reinigen.

In voorraad

€ 13,95

Waarom dit product kopen?
Zachte borstel, veilig op lak en auto – onderdelen te reinigen.
Reinigt ook moeilijke vormen zoals velgen.
Samengesteld met super zachte synthetische haren.
Solide kunststof grip laat zich comfortabel vast pakken.
Heavy Duty constructie.
Perfect om velgen, lak en meer te reinigen.

Over deze borstel
De Soft Touch Body & Wheel Brush is perfect om velgen, lak, motorruimtes en lagere onderdelen te reinigen. De zachte synthetische haren zijn gesplit met nog meer zachtheid op velgen en wielen en verwijderen verontreinigingen, oxidatie en remstof. De grip laat zich goed vast pakken om veilig te reinigen. Gemakkelijk remstof, verontreinigingen, oxidatie en meer reinigen. Reinig chroom, gepolijste, gelakte, gepoedercoate en gewrapte OEM en custom velgen met een krasvrije glans. De grip is gemaakt uit sterk kunststof. Gebruik de Soft Touch Body & Wheel Brush om gevoelige oppervlakken te reinigen zoals custom velgen, lak en motorruimtes. Voor de beste resultaten 1 Soft Touch Body & Wheel Brush op lak gebruiken en 1 op velgen.

Krasvrije borstel
Custom velgen zijn soms moeilijk te reinigen vanwege de gevoelige finish, designs en naden. Vele hobby – detailers gebruiken oude doeken en harde borstels om velgen te reinigen, met beschadigende resultaten. De Soft Touch Body & Wheel Brush is perfect om gevoelige oppervlakken op velgen en lak te reinigen. Deze synthetische borstel is hard voor oxidatie en zacht op gelakte, chroom of gepoedercoate velgen en gepolijst metaal. Het kunststof grip is krasresistent en beschadigd niet. De ultra zachte haren nemen verontreinigingen af van velgen en lak en laten een krasvrije glans zien. Makkelijk remstof, verontreinigingen en meer reinigen met de Soft Touch Body & Wheel Brush. Gebruik de Soft Touch Body & Wheel Brush samen met Chemical Guys producten om velgen en lak te reinigen als nieuw. Gebruik de Soft Touch Body & Wheel Brush voor detailing op gevoelige oppervlakken.

Gevoelige reiniging
De Soft Touch Body & Wheel Brush is perfect om custom velgen en gevoelige oppervlakken te reinigen. Gebruik de Chemical Guys Soft Touch Body & Wheel Brush op velgen om verontreinigingen, remstof en oxidatie te reinigen zonder de finish te beschadigen. Reinig OEM en aftermarket velgen om remstof, verontreinigingen en oxidatie te beschadigen. Reinig OEM en aftermarket velgen om remstof, verontreinigingen en oxidatie te lossen van het oppervlak. De zachte haren reinigen verontreinigingen van velgen en uit de naden. Soft Touch Body & Wheel Brush verwijdert aangehechte oxidatie en hersteld deze als nieuw. Reinig oxidatie en stof van de lagere delen zonder de lak of kunststof delen te beschadigen. De Soft Touch Body & Wheel Brush is ook de juiste keuze om dressings aan te brengen op grote off road banden. De zachte haren brengen bandendressing aan tot in elke naad voor een gelijkmatige glans op elke grote band. Reinig stof, oxidatie en verontreinigingen van motorruimtes. Voor de heavy duty reiniging op enorm vervuilde velgen, lak en motorruimtes de nieuwe Chemical Guys Soft Touch Body & Wheel Brush toepassen.

Kwaliteit
Chemical Guys borstels en accessoires zijn gemaakt van de beste materialen en de beste productiemethoden. De Soft Touch Body & Wheel Brush is gemaakt met duurzame haren voor reiniging die velgen of finishes niet beschadigd. De zachte synthetische haren zijn sterk samengebouwd en verankert in het kunststof grip. De grip en haren zijn chemisch resistent en functioneren goed met reinigers en ontvetters. Kies de Soft Touch Body & Wheel Brush voor detailing op custom velgen, gelakte lagere delen en motorruimtes.

Hoe toe te passen:
Voor de beste resultaten de Soft Touch Body & Wheel Brush alleen of op lak of op velgen toepassen.
Cross – contaminatie met verontreinigingen altijd voorkomen.
Gebruik de Soft Touch Body & Wheel Brush met Chemical Guys producten zoals de Diablo velgenreiniger , Signature Series velgenreiniger of Chemical Guys autoshampoo.
Gebruikt gescheiden emmers (voor velgen), accessoires en doeken voor een krasvrije glans op lak en velgen.
Gebruik gescheiden borstels om bandendressing aan te brengen op grote off road banden.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?