U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS BUTTER WET WAX GALLON

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Butter Wet Wax Gallon

In voorraad

€ 89,95

Hieronder volgen een aantal kenmerken van de Butter Wet Wax: - Kan zowel in de schaduw als in de zon gebruikt worden en tevens in warme   of koude omgevingen. - Perfect natte glans waar u versteld van zal staan. - Geeft het meeste effect op donkere kleuren, maar is geschikt voor alle kleuren. - Bevat geen reinigende of andere schurende bestandsdelen. - Langdurige bescherming die de diepe glans behoudt. - Zorgt voor een glad oppervlak.
Verwerkingsmethode: 1. Als eerste dient de auto grondig gewassen te worden om de lak te ontdoen     van vervuiling. 2. Breng een kleine hoeveelheid aan en werk met kleine oppervlaktes (40 X 40) cm.     Gebruik voor het aanbrengen een Microfiber doek of een applicator pad. 3. Op horizontale plaatdelen dient het product in de lengterichting aangebracht te worden.     Op de verticale delen van boven naar onder. Dit helpt de reflectie te verbeteren.     Hard wrijven is niet nodig. 4. Het product mag een aantal minuten drogen maar kan ook direct afgenomen worden     met een microfiber doek.
Butter Wet wax is de wax met de natste glans die het gemak heeft van een creme. Aan te brengen in de zon of in de schaduw op een droog of nat oppervlak. Maakt elke klus een eitje. Onze natste wax ooit. Levert een ongeëvenaarde glans en wet look. Dit is een gloednieuwe technologie die gemaakt is uit een speciaal mengsel van polymeren, harsen en natuurlijke carnauba. Butter Wet Wax laat uw auto glanzen alsof hij net gewassen is! Deze wax bevat geen cleaners en schurende bestandelen en kan dus prima over elke andere wax aangebracht worden zonder deze te verwijderen. Een tweede laagje Butter Wet Wax is natuurlijk ook mogelijk.
Butter Wet Wax laat geen nare witte strepen achter op plastic trims of rubbers. Uitermate geschikt voor eenvoudige toepassing in de zon of de schaduw bj warme of koele temperaturen.
WE HEBBEN HET HIER OVER ECHTE GLANS: Glanzend en nat als boter maar dan ZONDER HET VET. Geeft een geweldig resultaat op donkere kleuren, maar werkt net zo goed op alle andere kleuren. Zonder cleaners en abrassives (schuurmiddelen) met langdurige becherming en laat de diepe glans zien van alle soorten en kleuren lak. Butter Wet Wax geeft een gladde bescherming en glans zonder vettig aan te voelen. Je zou zweren dat de auto nat was.
Op een schaal van 1 tot 10: - Polish/cleaning: 1 - Glans: 9 - Bescherming: 7 - Geur: Banaan
Gebruiksaanwijzing Breng een dunne laag en gelijkmatige laag aan op een oppervlak van ongeveer 50 x 50 cm met een wat vochtige schuimapplicator zoals W-APS. Breng de wax in de lengterichting aan op liggende delen zoals het dak en de motorkap. Op de verticale delen zoals de portieren van boven naar beneden aanbrengen.
Dit product is 'easy-on/easy-off' wat betekent dat het gemakkelijk aanbrengt en afneemt. Hard wrijven is dus niet nodig. Laat het product enkele minuten drogen totdat er een waas ontstaat. Neem het dan af met een schone, zachte Microfiber doek zoals de Fluffer. Nu komt de werkelijke en vaak verborgen schoonheid van de lak naar boven. Drogen is niet persé noodzakelijk. Gelijk afnemen na het aanbrengen is ook mogelijk.
VERS UIT BRAZILIË Carnauba, oftewel Braziliaanse wax of palm wax is een wax die gewonnen wordt uit de palmbladeren; Copernicia prunifera. Deze plant groeit alleen in het noord-oosten van Brazilië. Carnauba Cream wordt gezien als de koningin der waxen en is verkrijgbaar in een harde geel-bruine vlok. Chemical Guys verfijnt de vlokken en combineert ze met een fijn assortiment aan smeermiddelen en oliën om gebruikt te worden om uw de grootst mogelijk glans op uw auto de krijgen.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?