U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS CARBON FLEX VITALIZE WASH AUTOSHAMPOO 473ML

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo is een autowas om Coatings te onderhouden.

In voorraad

Normale prijs: € 19,95

Speciale prijs: € 16,95

Waarom dit product kopen?
Milde en schuimende Autoshampoo.
Onderhoud Coatings zoals Carbon Flex Protective Coating.
Levert extra bescherming aan wax, Glaze en andere lakverzegelingen.
Breekt Glaze, lakverzegeling of wax niet af.
Verbeterd glans, beading en sheeting.
Veelzijdig, kan gebruikt worden in de emmer – was, schuimlans of schuimkanon.
Te gebruiken als elke andere Chemical Guys Autoshampoo.

Hoe het werkt
Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo is een autowas om Coatings te onderhouden. Reguliere Autoshampoos reinigen oxidatie en verontreinigingen maar versterken de Coating niet zoals de Carbon Flex Coating. Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo is samengesteld met grondstoffen die ook in Carbon Flex Coating zitten om lak te beschermen, te glanzen, beaden en sheeten zoals Carbon Flex. Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo is een super Autoshampoo. Gebruik Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo in de 2 emmer autowas om verontreinigingen te liften, te lubriceren en verwijderen van het oppervlak tot een krasvrije glans. Gebruik Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo is een schuimlans / schuimkanon voor extra schuim om oxidatie en verontreinigingen met minder frictie te lossen en zo het risico op Swirls en krassen te verminderen. Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo is veilig op elke Coating incl. wax, Glaze en lakverzegeling. Wassen met Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo breekt Coatings niet af en onderhoud de lange bescherming op elke auto. Was alle exterieur – delen met Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo zoals lak, metaal, glas, koplampen en achterlichten, getextueerde Kunststoffen en rubberen trim, velgen, banden, onderstel en meer… Reinig elke auto met Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo om Coatings te onderhouden met een krasvrije glans.

Krassen en Swirls verminderen
Verkeerd wassen en drogen veroorzaken 95% van alle Swirls en krassen op auto’s. Alle Chemical Guys Autoshampoos zijn gemaakt om verontreinigingen veilig te verwijderen tot een krasvrije glans. Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo combineert lubricerende middelen en schuim om verontreinigingen en oxidatie mild te lossen voordat deze kunnen krassen. Was verontreinigingen van lak, velgen, banden, onderstel, glas, Kunststoffen, rubber en andere exterieur – oppervlakken. Gebruik Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo in elke emmer – was, schuimlans of schuimkanon om verontreinigingen veilig van elk oppervlak te lossen. Pre – schuim met dik schuim om het te lossen van het oppervlak voordat het het met de washandschoen aan raakt. Kies Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo om elke Coating te reinigen, glanzen en verbeteren zoals Carbon Flex Coating.

Compleet Carbon Flex Pack
Chemical Guys Carbon Flex is het beste lak Coating – systeem. Carbon Flex levert een beschermende laag tegen UV, vervuiling, stof, verontreinigingen en water samen met een extreme glans. Het begint met de applicatie van de Carbon Flex Coating op exterieur – delen zoals lak, glas, Kunststoffen… Met de juiste voorbereiding beschermt 1 behandeling tot 36 maanden. Om op zeker te gaan raden we aan deze te onderhouden met Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo. Deze Autoshampoo is samen gesteld met polymeren welke ook in de Carbon Flex Coating zijn en versterken de Carbon Flex Coating zo dat deze er altijd diep en goed blijft uit zien. Voor de snelle jobs tussen de was in kan je stof en watervlekken behandelen met de Carbon Flex Spray Sealant. Deze Carbon Flex Spray Sealant bevat compounds welke extra performance geven aan de Coating. Voor de beste bescherming tegen de elementen en verbeterde beading en sheeting – eigenschappen onderhoud je je Carbon Flex Coating met Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo.

Complete autobescherming
Een behandeling Carbon Flex Coating beschermt tegen de elementen tot 36 maanden. Contaminaties zoals verontreinigingen, remstof en vloeistoffen veroorzaken permanente beschadigingen welke op de lak corroderen en oxideren kunnen. Carbon Flex levert een harde laag welke beschermt tegen de elementen die lakimperfecties veroorzaken. Oppervlakken verzegelen met C9 beschermt de glans welke enthousiatsen van houden. Om op zeker te gaan onderhoud je de Carbon Flex Coating met Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo. Deze speciale Autoshampoo is samengesteld met polymeren uit de Carbon Flex Coating.. Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo wast de bescherming terug op je auto om de glans zo lang mogelijk te behouden. Voor de beste bescherming kies je Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo.

Help om Swirls en krassen te voorkomen
Als je klaar bent met de autowas en het tijd is om te drogen, gebruik dan After Wash om het drogen sneller te maken maar ook om je lak te lubriceren. 95% van alle Swirls en krassen worden veroorzaakt door foute was – en droogmethodes. De polymeren in After Wash laten je microfiber droogdoek mild en zacht over de lak glijden en leveren een krasvrije glans. After Wash is leverbaar in 16oz / 473ml flessen en 3784ml gallon – verpakking.

Hoe te gebruiken:
Eerst de velgen en banden wassen.
Niet dezelfde doeken, borstels en emmer, water etc… van de velgen ook voor de lak gebruiken.
Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo goed schudden.
Meng 1oz Carbon Flex Vitalize Wash Autoshampoo met 5 gallon water in een schone emmer.
Spoelen met water om groffe oxidatie te verwijderen.
Begin top – down met een schone washhandschoen.
washandschoen spoelen in 2e emmer met alleen water na elk carrosseriedeel.
Gebruik water (zonder druk) om de resten van de auto te spoelen.
Onderhouden met Carbon Flex Vitalize Spray voor glans en bescherming.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?