U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS CELESTE DETTAGLIO V2 - PERFECTION PERFECTED - A PASTE WAX THAT IS NOTHING SHORT OF HEAVENLY

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Celeste Dettaglio V2 Pastewax

In voorraad

€ 189,95

Na meer dan 6 maanden testen, wereldwijd uitgevoerd, werd Celeste Dettaglio met open armen ontvangen als een van de beste paste waxes. Recensies van professionele detailers en de autoliefhebbers wereldwijd gaven ons de bevestiging dat we een perfecte Detailing wax hadden vervaardigd.

De feedback en input die we kregen was ongelofelijk. Honderden autoliefhebbers, detailers en vrienden stuurden ons e-mails, foto's en video's van de resultaten die waren bereikt met Celeste Dettaglio. De resultaten waren absoluut geweldig! We hebben geluisterd naar uw feedback en de formule stap voor stap geoptimaliseerd. 46 unieke veranderingen welke in de loop van 6 maanden hebben geresulteerd in een product dat uw verwachtingen overtreft.

Het hoge carnauba gehalte in Celeste Dettaglio zorgt voor een zeer hard en duurzaam product. Maar we wilden, gebruikmakend van de gebruikerservaringen, een nog beter product. Na vele maanden van onderzoek hebben we de formule verder geoptimaliseerd. Dit resulteerde in een unieke mix van natuurlijke oliën die beter hecht en nog makkelijker verwerkt. De unieke mix van pure carnauba is speciaal samengesteld om elk voertuig er zo optimaal mogelijk uit te laten zien.

Sinds het prille begin, is Chemical Guys er op gericht om passie voor autoverzorging naar een hoger nivo te tillen door voortdurend te streven naar, produceren en leveren van, innovatieve producten van hoge kwaliteit met een eenvoudige verwerkbaarheid.

Als iedereen hetzelfde zou denken zouden er geen ontwikkelingen plaatsvinden.
We willen alle detailers en liefhebbers wereldwijd danken voor hun inbreng.
Uw passie is de brandstof voor deze industrie. Dank u voor uw inbreng, feedback, foto's, en video's.

Positieve creatieve ideeën kwamen samen om de meest innovatieve pure carnauba wax voor de detailing liefhebber te ontwikkelen. Het doel bij Chemical Guys is om een revolutie onder detailers en liefhebbers teweeg te brengen. Wij geloven dat slechts één enkel geweldig idee voldoende is om de wereld te veranderen. Dat geweldige idee is geboren in de hoofden van Chemical Guys. Talloze uren worden besteed door het Chemical Guys onderzoeks- en ontwikkelingsteam om een carnauba wax te creëren die met recht de essentie van Detailing definieert.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?