U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS CITRUS WASH CLEAR HYDROPHOBIC FREE RINSE CAR SOAP 473ML

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Citrus Wash Clear breekt verontreinigingen af en is sterk op verontreinigingen, vetten en vogelpoep en mild genoeg om elke dag te gebruiken.

In voorraad

€ 12,95

Waarom dit product?
Milde Autoshampoo.
Veilig voor wax en lakverzegeling.
Spoelt schoon zonder resten en vlekken.
Reiniger en glansversterker ineen.
Veelzijdig te gebruiken in de emmer, schuimkanon of schuimlans.
Breekt verontreinigingen af.

Hoe het werkt
Chemical Guys Citrus Wash Clear breekt verontreinigingen af met de natuurlijke kracht van citrus. Goedkope autoshampoos gebruiken veelal caustische reinigers welke kunnen vlekken in zonlicht. Citrus Wash Clear is sterk op verontreinigingen, vetten en vogelpoep en mild genoeg om ook elke dag te gebruiken. Citrus Wash Clear spoelt schoon en laat geen watervlekken na. Was elke auto, truck, motor of SUV in de zon zonder problemen. Citrus Wash Clear is veelzijdig voor elke autowas methode. Gebruik 1oz (30ml) Citrus Wash Clear in een 5 gallon (ca. 20 liter)  emmer om je auto te wassen met veel schuim. Gebruik 1oz (30ml) in je schuimlans om veel schuim te leveren. Milde lubricerende middelen helpen om je washandschoen of spons over de lak te laten glijden zonder te krassen. Citrus Wash Clear vlekt of etched niet op lak, glas, transparante kunststoffen, spiegels en mee. Kies Chemical Guys Citrus Wash Clear om mild te reinigen, elke week weer.

Natuurlijke citrus reiniging
Een auto wassen met alleen water en een doek is niet genoeg. Een reiniger breekt verontreinigingen af en lost deze van het oppervlak en laat deze veilig afspoelen in schuim. Citrus Wash Clear gebruikt natuurlijke citrus extracten met synthetisch schuim om verontreinigingen mild af te breken. Lubricerende middelen helpen om je washandschoen over de lak te glijden zonder swirls, krassen of marring achter te laten. Deze milde autoshampoo  verwijdert verontreinigingen en oxidatie om compleet te reinigen. Citrus Wash Clear showt de schoonheid van je auto, elke wasbeurt weer.

Helpt om swirls en krassen te voorkomen
Swirls, krassen en spinnewebben in de lak worden veroorzaakt door fout wassen en drogen. Citrus Wash Clear is een milde autoshampoo met lubricerende middelen welke de autowas extra veilig maakt. 1 oz (30ml) Citrus Wash Clear helpt om lak te beschermen tegen swirls en krassen die worden veroorzaakt door verontreinigingen en remstof op auto’s, trucks en SUV’s. Deze verontreinigingen krassen de lak als deze "geveegd" worden met een droge doek, iets wat geen microfiber is of als er alleen 1 emmer gebruikt wordt. Een 2e emmer om je washandschoen in te spoelen helpt enorm om swirls en krassen te voorkomen. Gebruik Citrus Wash Clear in je schuimlans om nog meer te lubriceren om krasvrij te reinigen.

Veelzijdig voor elke wasmethode
Citrus Wash Clear is de milde autoshampoo om elke week te wassen. Gebruik 1oz (30ml) in je wasemmer voor veel schuim om verontreinigingen en oxidatie te verwijderen. Was lak, velgen, glas en uitlaten met Citrus Wash Clear. De kracht van natuurlijk citrus extract breekt vetten en verontreinigingen af. Je houdt van autowas schuim? Gebruik 1 – 3 oz (30-90ml) Citrus Wash Clear in je schuimlans voor veel schuim en lubricering. Citrus Wash Clear verwijdert wax of lakverzegeling niet bij juist gebruik. Om wax te verwijderen voor een complete detailjob adviseren we Clean Slate Auto Wash.

Hoe te gebruiken:
Altijd eerst de velgen en banden wassen.
Niet hetzelfde waswater, emmer, accessoires en doeken op de lak gebruiken als op de velgen en banden. Gebruik de producten separaat.

Voor de reguliere autowas;
Goed schudden.
Gebruik 1oz (30ml) Citrus Wash Clear met 5 gallon (ca. 20 liter) water in een schone emmer. In een schuimlans 1 – 3 oz (30-90ml)  Citrus Wash gebruiken met schoon water.
Begin te wassen van boven naar onderen om verontreinigingen te verwijderen en krasvrij te wassen.
Naspoelen (zonder druk) om rest water te verwijderen.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?