U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS CITRUS WASH ''N GLOSS GALLON

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Citrus Wash "N Gloss Gallon

In voorraad

€ 54,95

  Citrus Wash & Gloss is geformuleerd om eenvoudig de beste wash & gloss te zijn in die kan concurreren met producten uit hogere prijsklasses.

Een op citrus gebaseerde, hypergeconsenteerde Wash & Gloss is een ultieme shampoo, glansversterker en voorbereidingsproduct in één. Dit, voor het oppervlak, 100% vriendelijke product is biologisch afbreekbaar en bereikt een beter resultaat dan gevaarlijke vuiloplossende shampoos en oppervlaktereinigers.
Snel doordringende citrus bevordert de opheffing van schuim en houdt vuil in suspensie voor een eenvoudige krasvrije spoeling. Ultra hyper geconcentreerde citrus extracten breken vuil af terwijl het natte oppervlak ervoor zorgt dat de overblijfselen ervan afspoelen.
Natuurlijk verkregen citrus extracten zijn geformuleerd met de beste schoonmaak en glansversterkende bestandsdelen die hedendaags verkrijgbaar zijn om een 100% pure Citrus Cleaner te verkrijgen die vrij is van verdikkingsmiddelen, kleur en toevoegingen, waardoor de schoonste, streepvrije en hoge glans bereikt wordt.
Verwerkingsmethode: 1. Extreem geconcentreerd: gebruik 15 milliliter op 4 tot 8 liter water voor een     superieure schoonmaakbeurt. 2. Bij het gebruik als een lak reinigingsproduct, verdun 60 milliliter met 4 liter water     voor een superieure reiniging van de lak, zodat opgebouwd vuil en achtergelaten wax     verwijderd worden. 3. Start altijd eerst bij de velgen. 4. Gebruik niet hetzelfde waswater op de lak als het water dat u gebruikt heeft voor de velgen. 5. Was altijd de auto als het oppervlak koel is. 6. Spoel het voertuig eerst af met water om loszittend vuil en oppervlakte vervuiling te verwijderen. 7. Was van boven naar beneden en spoel het voertuig frequent af met water. 8. Frequent afspoelen van het voertuig is belangrijk als u het voertuig poetst op een warme dag.     Zo voorkomt je watervlekken. 9. Laat het waswater niet drogen op de lak. 10.Spoel op het einde het voertuig af met een drukloze waterstraal,     waardoor het water er makkelijk afloopt

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?