U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS CLAY BAR GREY (MEDIUM)

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Clay Bar Grey (Medium)

In voorraad

€ 18,95

Waarom dit product kopen?
Flex-Clay Technologie
Verwijdert gematigde vervuiling, spuitstof en vervuiling
Werkt op lak, glas, kunststof en metalen oppervlakken
Gemakkelijk te gebruiken
Spiegelglad resultaat

Specificaties  
Artikel Nummer CLY_402
UPC 816276019031
Grootte 100 g
Kleur Grijs
Kracht Gematigde vuil

Over de Clay Bar
De Chemical Guys Medium Clay Bar is de veiligste en meest effectieve manier om vervuiling uit de lak van de auto te verwijderen. Flex-Clay technologie zorgt ervoor dat er op een eenvoudige manier gematigde spuitstof, spoorstof, remstof en andere vervuiling verwijdert kan worden uit de lak zonder de lak te doen beschadigen. De unieke elastische Grey Clay Nar trekt gematigde en ruwe verontreiniging aan als een magneet. De geavanceerde Medium Clay Bar is ontworpen om voertuigen te reinigen met jaren van grove vervuiling. De Medium Clay Bar werkt geweldig op de lak, glas, kunststof en metalen oppervlakken. Detailing Clay Bar verwijdert veilig spuitstof en vervuiling zonder beschadiging van het oppervlak. De Chemical Guys Medium Clay Bar is de perfecte keuze voor het verwijderen van ingesloten verontreiniging uit nieuwe en oude voertuigen. De Medium Grey Clay Bar is de veiligste manier om vrijwel elk gelakte oppervlak te reinigen. Zeer geschikt voor het verwijderen van verontreinigde oppervlakken voordat deze in een wax of sealant laag worden gezet. De Chemical Guys Medium Clay Bar is niet schurend en veilig op aluminium, chroom, glasvezel en alle gelakte oppervlakken. Herstel het spiegelgladde gevoel terug op elke auto, vrachtwagen, motor, caravan en boot met de Chemical Guys Medium Clay Bar. 

De Medium Clay Bar is de perfecte keuze om gematigde vervuiling te verwijderen van nieuwe en oude voertuigen. De niet schurende detailing klei herstelt het spiegelgladde gevoel op vrijwel elk oppervlak. We ontwierpen de Medium Clay Bar om gematigde vervuiling eenvoudig te verwijderen en zo een perfecte afwerking levert. De Chemical Guys Medium Clay Bar werkt geweldig op lak, plastic, wielen, glas, metaal en glasvezel. Perfect voor het reinigen van speciale koolstofvezel en Kevlar oppervlakken. De Medium Clay Bar werkt het beste met Chemical Guys Luber voor de ultieme klei ervaring. Het werkt heel eenvoudig. Spuit de Luber direct op oppervlak en reinig deze met de Medium Clay Bar. De Chemical Guys Medium Clay Bar verwijdert gemakkelijk gematigde vervuiling terwijl het oppervlak niet wordt beschadigd. Zeer geschikt voor het herstellen van oppervlakken van voertuigen van 5-10 jaar oud. Verwijder snel en eenvoudig boomsappen en teer voor een perfecte schone afwerking. De Medium Clay Bar zorgt voor een spiegelende finish in slechts een paar minuten.

Meer over de Clay Bar
Vervuiling en spuitstoffen kunnen de glans van je voertuig doen verminderen. De Chemical Guys Medium Clay Bar maakt het verwijderen van ingesloten vervuiling gemakkelijk. De niet schurende detailing klei is de perfecte keuze voor het verwijderen van spuitstof, spoorstof, vervuiling, remstof, neerslag, teer, boomhars en vogelpoep van vrijwel elk oppervlak. De Medium Clay Bar is zo ontworpen dat voertuigen schoon te maken zijn met gematigde vervuiling. De innovatieve elastische detailing klei is veilig en effectief op elke kleur lak. De Chemical Guys Medium Clay Bar werkt zelfs geweldig op kunststof koplampen en achterlichten. De Flex-Clay technologie maakt de klei flexibel om ook de krappen plekken schoon te krijgen. Herstel het spiegelgladde gevoel van elke auto, vrachtwagen, motor, boot en caravan met de Chemical Guys Medium Clay Bar

Wat doen vervuilde oppervlakken met je voertuig?
1. Rem Stof - Deeltjes afkomstig uit de wrijving van remblokken wrijven tegen de rotor. Deze metaal op metaal wrijving verspreidt kleine deeltjes van metaal in de lucht en op de snelweg die overal op je voertuig terecht kunnen komen.
2. Industriële Neerslag - Industriële neerslag is een bijproduct van onze omgeving. Het komt van industriële bedrijven en fabrieken, alsmede voertuigen met dieselmotor en bevat zelfs vliegtuig neerslag. Al deze vervuiling komt terecht op de auto, en kunnen gaan bijten in de lak.
3. Spoor Stof - Geproduceerd van de wrijving van treinwielen tegen spoorbaan. Meer dan 75% van de nieuwe voertuigen zijn geleverd door het spoor. Bijna alle nieuwe voertuigen worden zodra ze de fabriek verlaten vervuild op deze manier.

Wanneer moet je het voertuig kleien?
Je kunt je auto zo vaak als je wilt kleien of gewoon voor het waxen of polijsten van je voertuig. Om het spiegelgladde gevoel te verkrijgen is het ideaal om je voertuig altijd te kleien voordat deze in de wax/sealant laag worden gezet. Vele mensen hebben nog nooit gehoord van het kleien van een voertuig, omdat de Clay Bars eerder alleen door professionals gebruikt werden. Kleien is minder schurend dan polijsten. Kleien trekt daadwerkelijk vreemde deeltjes vuil die zich in de lak hebben genesteld eruit. Poetsmiddelen zijn meer bedoeld om te worden gebruikt als reinigingsmiddelen voor de lak, zoals het schoonmaken, opvullen van wervelingen en krassen en het herstellen van de originele maximale glans door het gladstrijken van scherpe randen.

Wat maakt een Clay Bar anders dan polijsten
Vele mensen hebben nog nooit gehoord van het kleien van een voertuig, omdat de Clay Bars eerder alleen door professionals gebruikt werden. Kleien is minder schurend dan polijsten. Kleien trekt daadwerkelijk vreemde deeltjes vuil die zich in de lak hebben genesteld eruit. Poetsmiddelen zijn meer bedoeld om te worden gebruikt als reinigingsmiddelen voor de lak, zoals het schoonmaken, opvullen van wervelingen en krassen en het herstellen van de originele maximale glans door het gladstrijken van scherpe randen.

Heb ik een klei smeermiddel nodig?
Ja! Clay Bars hebben absoluut een soort smeermiddel nodig om correct te werken. Zonder smeermiddel kan een Clay Bar niet vrij over het oppervlak en werken zoals is bedoeld. Zonder goede smering zal de klei aanslaan aan het oppervlak en op deze manier mogelijk krassen in de lak achterlaten. Clay Bars zijn bedoeld om samen te werken met het juiste Clay Bar smeermiddel om gemakkelijker over het gehele oppervlak te glijden. Smeermiddelen helpen de Clay Bar in het verwijderen van vuildeeltjes en laat de klei zonder te blijven haken over het oppervlak glijden.

Kun je een shampoo of zeep gebruiken als smeermiddel?
Nee! Smeermiddelen worden geformuleerd om te werken met de Clay Bar en zal de integriteit en reinigend vermogen van een Clay Bar niet mogen beïnvloeden. Shampoos en zepen kunnen de Clay Bar verslechteren, door het reinigend vermogen minder te maken en de levensduurd van de Clay Bar te verkorten. Speciaal geformuleerde smeermiddelen zijn geformuleerd met een uniek ontworpen oppervlak smeermiddel om voor het soepele glijden van de Clay Bar te zorgen.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?