U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS DIABLO WHEEL CLEANER GEL CONCENTRATE GALLON

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Diablo Wheel Cleaner Gel Concentrate Gallon

In voorraad

€ 79,95

Geen sterk bijtende-, zure of chemische geur! Biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijke Chemical Guys Diablo Gel is 100% pH-neutraal en veilig voor alle wielen.
Mocht het je nog niet opgevallen zijn kijk dan eens in de fles Diablo. De gel suspensie is zuurstofrijk afgevuld. De geconcentreerde suspensie technologie kapselt vuildeeltjes in en tilt ze gemakkelijk en snel op in een pH-neutrale gladde gelatine die gemakkelijk af te spoelen is. Resultaat: in een handomdraai al het vuil veilig van de velgen en een brandschoon resultaat.
Diablo Wheel Gel is veilig voor alle wielen en is een niet-zure, niet-bijtende, gladde gel op waterbasis. Diablo reinigt alle soorten velgen. Of ze nu gespoten zijn, gepolijst, verchroomd of geanodiseerd het maakt niet uit. Diablo is 100% pH neutraal. Dus veilig voor standaard velgen maar ook delicate velgen.
Een enkele blik op Diablo Wheel Gel laat duidelijk de zuurstof bubbles in het product zien. Diablo Wheel Gel is een unieke en gladde formulie die snel remstof, vuil en verontreinigingen in de gel opneemt en vasthoudt totdat het afgespoeld wordt. Hierdoor kan het agressieve remstof veilig worden afgevoerd van de velg. Resultaat: een vlekvrij oppervlak.
Diablo verwerkt zich prettig door de lekkere geur en is 100% biologisch afbreekbaar.
Diablo bevat geen schurende bestanddelen. En kijk eens in de fles. Het product is afgevuld met toevoeging van zuurstof. Dit kun je zien aan de bubbles in de gel. WE RAAKTEN ZELF ENTHOUSIAST en speelden zelf ook met het product:

Even een blik over onze parkeerplaats en de aandacht viel al snel op de erg smerige velgen van een blauwe M6..... ècht smerige velgen.
Snel even een wat Diablo Wheel Gel verdund in een werkfles met sprayer. We mengden 1 deel Diablo met 6 delen water. Het was redelijk warm weer. We hebben de velgen snel en niet te zuinig ingespoten. Na een minuut of 5 wachten was al een groot gedeelte van het vuil en remstof weggelopen. We spoten de velg schoon met water uit een sprayfles en de velgen waren brandschoon. Een hogedruk reiniger was niet eens nodig.
Diablo Gel is de enige pH-neutrale velgenreiniger die veilig genoeg is om te gebruiken op alle OEM, after market, gelakte en gepoedercoate , verchroomde en geannodiseerde velgen.
De unieke en ongeëvenaarde consistentie van de Diablo gel maakt het mogelijk dat vuil efficiënt los gemaakt wordt en veilig vastgehouden wordt in de suspensie.
Daarna kan alles veilig en snel afgespoten worden wat resulteert in brandschone velgen. Diablo Gel Wheel & Rim Cleaner kan worden aangebracht met een borstel of je kunt het simpelweg opspuiten.
Altijd verdunnen naar behoefte. Voor regelmatige reiniging, kun je 1 deel Diablo verdunnen met 6 delen water. Zo kun je met één flesje Diablo tot wel 6 flessen velgenreiniger maken. Bij vuilere velgen kun je bijvoorbeeld een verdunning van 1 op 4 maken. Wil je niet teveel gaan afmeten, giet dan 1 inch (2,54 cm) in een werkfles en vul de rest aan met water.
Diablo Wheel Gel is ook te gebruiken met onze velgenborstels:De amazing Ferret, Hedgehog, Raccoon.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?