U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS EXTREME V.R.P. DRESSING

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Extreme V.R.P. Dressing - Voor Vinyl, Rubber en Plastic

In voorraad

€ 14,95

Extreme V.R.P. Dress All is een voeding voor al uw kunststof, rubber, vinyl, dashboards en banden.
Het product beschermt het oppervlak, droogt volledig op en stoot vuil af. Daardoor blijft het oppervlak langer mooi. V.R.P. laat een hoge glans achter in tegenstelling tot de Natural Shine Pleasant Matt.
UV-straling is een van de boosdoeners om kunststof te verkleuren. Ook het dashboard kan door de zon verkleuren.
De UV-straling wordt sterker gebonden door de bollige vorm van het voorraam. Niet alleen het verkleuren is vervelend, maar scheurtjes op het dashboard is ook iets wat u niet wilt. Ook hiervoor zijn voeding en bescherming nodig. Deze bescherming biedt V.R.P.
Hieronder volgen enkele kenmerken van V.R.T. Dressing: - Droogt volledig op en laat geen vettige laag achter. - Beschermt weken, geen dagen. - Laat geen resten achter op uw lak. - Niet op oliebasis maar op waterbasis. - Stoot vuil en stof af. - Laat het oppervlak als nieuw uitzien. - Beschermt tegen UV-straling. - Verwijdert vuil. - Kan gebruikt worden op kunststof, rubber, vinyl, dashboards en banden.
Verwerkingsmethode: Dit product kan gebruikt worden om de kleur te herstellen, maar ook als beschermlaag.
Verwerking als dressing: 1. Breng het product aan op een Applicator Pad, doek of een sponsje. 2. Wrijf het goed in. 3. Neem het product af met een Microfiber doek of katoenen doek. 4. Indien het resultaat niet voldoende is, kunt u de behandeling herhalen. 5. Voor het beste onderhoud en bescherming dient het oppervlak om de     drie of vier weken behandeld te worden.
Verwerking als beschermlaag: 1. Zorgt ervoor dat het oppervlak schoon en ontvet is. 2. Als beschermlaag breng een laag product aan.     Eventueel kunt u 2 lagen achter elkaar aanbrengen. 3. Laat het product een paar minuten intrekken. 4. Neem het product af met een Microfiber doek.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?