U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS FRESH SLICE WATERMELON LUCHTVERFRISSER & AUTO PARFUM 473ML

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Fresh Slice Watermeloen Geur luchtverfrisser & auto parfum is om geuren te elimineren en terugkerende geuren te verminderen.

In voorraad

€ 12,95

Waarom dit product kopen?
Heerlijke watermeloen geur.
Enzymatische geur eliminator.
Verfrist lucht en vernietigt geuren vanuit de bron.
Voorkomt nieuwe geurtjes.
Ruikt naar de zomer picknicks met vers gesneden watermeloen.
Gebruik in de auto, thuis, op het kantoor, of een andere gedeelde ruimte.
Klaar voor gebruik formule.
Kan worden verdund, maar waarom zou je dat willen?

Hoe het functioneert
Wat is je favoriete zomerherinnering? Een warme dag, een picknick en een verse watermeloen. Chemical Guys Fresh Slice Watermelon Air Freshener & Odor Eliminator vervangt nare geuren met verse watermeloenen. Bijna iedereen houdt van watermeloen. Alleen Chemical Guys Fresh Slice Watermelon Air Freshener & Odor Eliminator ruikt naar watermeloen. Fresh Slice Watermelon Air Freshener & Odor Eliminator is meer dan alleen een luchtverfrisser, het is een enzymatische geurverwijderaar. Gebruik Fresh Slice in de auto, thuis of op het werk. Verfris airconditioning en vervang de nare geuren met de geur van watermeloen. Elke spray Fresh Slice Watermelon Air Freshener & Odor Eliminator verwijdert nare geuren en brengt de geur van de zomer.

Ruikt naar watermeloen
Watermeloen eten is een ervaring; het ding onder uit de koelkast halen, het schoon spoelen, het snijden, eten en de zaadjes weer uit spugen, geniet van de zomer in de schaduw. Niets is beter dan de geur van deze rose vrucht. Verwijder nare geuren met verse watermeloen met Chemical Guys Fresh Slice Watermelon Air Freshener & Odor Eliminator.

Veelzijdige water gebaseerde formule
Chemical Guys Fresh Slice Watermelon Air Freshener & Odor Eliminator ruikt naar verse watermeloenen. Deze niet giftige water gebaseerde formule is veilig om te gebruiken, thuis en in de auto en vlekt niet op tapijt en stof. Reinig het oppervlak van contaminaties, dan Fresh Slice sprayen voor het maximale effect. Watermeloen geur houdt weken lang. Verwijder onaangename geuren en geniet van de verse watermeloen geur met Chemical Guys Fresh Slice Watermelon Air Freshener & Odor Eliminator.

Natuurlijke formule
Chemical Guys produceert luchtverfrissers en geurverwijderaars. Chemical Guys Fresh Slice Watermelon Air Freshener & Odor Eliminator is gemaakt met grondstoffen en ingrediënten welke een melange maken die ruikt als watermeloenen. 1 spray Fresh Slice verwijdert onaangename geuren, verfris de lucht met watermeloenen.

Wie gebruikt luchtverfrissers?
Chemical Guys luchtverfrissers worden gebruikt door professionals, autofabrikanten, OEM's, hotels, horeca, management bedrijven, huiseigenaren, auto detailers, auto dealers en huishoudpersoneel wereldwijd. Professionals begrijpen het belang van de juiste geur in de beoogde omgeving, vandaar de bevoorrading van hun klanten met een echte nieuwe geur die blijft is de reden waarom ze zich tot Chemical Guys Professional producten richten.

Waar kan het gebruikt worden
Dierenmanden, boten, restaurants, garages, op het werk, ziekenhuizen, tapijt, bekleding en overal waar de lucht verfrist kan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe te gebruiken:
Goed schudden.
Fresh Slice op tapijten en stof sprayen.
Om de airconditioning te reinigen, deze op de maximale stand recirculeren, sprayen in de inlaten onder het dashboard )vaak links en rechts).
Geniet van de frisse lucht.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?