U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS G6 HYPER COAT DRESSING 473ML

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

G6 Hyper Coat herstelt en beschermt de trims, kunststoffen en rubbers van je auto met een matte finish.

In voorraad

€ 18,95

Waarom dit product kopen?
Glans op interieur – en exterieur kunststoffen.
Sprayable dressing.
Hersteld de look op vinyl, rubber en kunststoffen.
Beschermd tegen UV.
Kunststof en rubber hersteller.
Glansversterkers leveren hoogglans op trims.
Water gebaseerde formule is veilig om toe te passen in het interieur en exterieur.
Veilig in motorruimtes.

Hoe het functioneert
G6 Hyper Coat hersteld en beschermd vinyl, rubber en kunststoffen met glans. Chemical Guys mengde synthetische polymeren met G6 technologie een trimverzegeling te leveren die je binnen en buiten kunt toepassen. Deze water gebaseerde Hyper Coat formule doet het goed op gedroogde en verkleurde delen om als nieuw uit te zien met glans. G6 trimverzegeling beschermd tegen UV en warmte welke kunststoffen en rubber delen verslechterd en verkleurd. Behandel exterieur bumpers, spiegelkappen, sierlijsten, grillen en banden om de verkleurde look te verbeteren. Herstel de look op deurbekleding, dashboards en motorruimtes. G6 Hyper Coat finished droog en trekt geen stof aan. Deze formule penetreert diep in het materiaal en laat geen resten na. Sunblockers stoten UVA en UVB af welke verkleuren en beschadigen. Kies G6 Hyper Coat om te herstellen, verbeteren en beschermen in elk interieur en exterieur vinyl, rubber of kunststof delen.

Verzegelings - Technologie
Chemical Guys G6 Hyper Coat is meer dan een siliconen dressing, siliconen – oliën laten kunststoffen en rubber glanzen maar beschermen niet tegen UV, etsende chemicaliën of verontreinigingen. Chemical Guys gebruikt de G6 verzegelingsformule welke beschermd en verbeterd tot een als – nieuwe look. De trimverzegeling hecht aan het oppervlak op moleculair niveau om te beschermen tegen verkleuring en vlekken. Bumpers en spiegelkappen beschermd met G6 zien er langer en dieper zwart uit als niet behandelde delen. Deur en raam – rubbers blijven zacht en zijn resistent tegen beschadigingen wanneer verzorgd met Hyper Coat. De G6 formule draagt gelijkmatig op. De water gebaseerde formule finished droog zonder vettig te zijn/ G6 Hyper Coat finished diep zwart met glans welke geen stof aan trekt. Herstel en bescherm de als – nieuwe look op elke auto.

Wanneer G7 Hyper Coat toepassen
G6 Hyper Coat High Gloss Protectant dressing hersteld de look en glans aan interieur en exterieur kunststoffen. Het herstellen van verkleurde kunststof en rubber delen is een belangrijk deel van autodetailing. UV en warmte veroorzaken verkleuring en beschadigen vinyl en kunststof delen. Wanneer niet verzorgd kunnen deze delen permanent beschadigen. Deze water gebaseerde formule penetreert diep in de poriën van vinyl, rubber en kunststoffen. Deze formule onderhoud en hersteld als een als – nieuwe look. exterieur trim op bumpers, spiegelkappen en banden zijn belangrijk. Het onderhoud met G6 Hyper Coat laat deze er als – nieuw uit zien.

Veelzijdigheid
De mogelijkheden zijn eindeloos met G6 Hyper Coat. Deze unieke trimverzegeling onderhoud en beschermd
exterieur – en interieur vinyl, rubber en kunststof delen. De unieke water gebaseerde formule levert met G6 de flexibiliteit om te functioneren op vele oppervlakken in het interieur en exterieur. G6 hecht sterk aan het oppervlak en verbeterd de zwarte glans welke houdt voor weken. Herstel de diepe zwarte look op exterieur kunststoffen, sierlijsten, spiegelkappen, bumpers en banden met G6 Hyper Coat op deurbekleding en dashboards. Herstel en bescherm elk exterieur en interieur vinyl, rubber of kunststof deel met Chemical Guys G6 Hyper Coat Coating & Protectant dressing.

Hoe toe te passen:
Oppervlak reinigen.
G6 schudden.
Sprayen op applicator of borstel om overspray te verhinderen.
Resten afnemen met microfiber doek.
10 minuten wachten voordat de volgende laag wordt aangebracht.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Aanbevolen Producten

Need Help?