U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS HEAVY DUTY WATERSPOT REMOVER 473ML

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Heavy Duty Watervlek Verwijderaar verwijdert minerale vlekken van lak, glas en metaal.

Uit voorraad

€ 24,95

Waarom dit product kopen?
Verwijdert watervlekken van lak, glas, metaal en meer…
Permanente watervlek verwijdering.
Bereid oppervlak voor op wax / lakverzegeling.

Hoe het werkt
Watervlekken zijn minerale vlekken van waterdruppels. Chemical Guys Heavy Duty Water Spot Remover gebruikt chemie om watervlekken te verwijderen en glans te herstellen. Deze gel neutraliseert alkaline – vlekken met milde zuren om watervlekken snel en effectief te verwijderen. Als alkaline watervlekken niet snel worden behandelt kunnen deze permanente beschadigingen veroorzaken op lak. Heavy Duty Water Spot Remover is perfect om lak, metaal, glas en velgen te behandelen voordat watervlekken kunnen etsen en permanent kunnen beschadigen. Gebruik Heavy Duty Water Spot Gel om vlekken te verwijderen van sprinklers, regen, uitlopen, verkeerde droogmethodes na het autowassen en meer. Makkelijk een klein beetje Water Spot Gel op het oppervlek inwerken om de watervlekken te verwijderen. Na gaan met autoshampoo, water en detail spray, dan wax of lakverzegeling om te beschermen tegen toekomstige watervlekken en contaminaties. Verwijder watervlekken met Chemical Guys Heavy Duty Water Spot Remover Gel.

Watervlekken begrijpen
Watervlekken beginnen als water land op lak en andere oppervlakken. Als water verdampt blijven de mineralen in het water achter en vlekken het oppervlak. Wanneer snel behandelt kunnen deze mineralen verwijdert worden bij de autowas of met een quick detail spray. Wanneer een dag gedroogd kan de vlek hardnekkiger zijn en kan wellicht nog met klei worden verwijderd. Heavy Duty Water Spot Remover helpt om de basis – alkaline van de mineralen te neutraliseren en deze dan te verwijderen van het oppervlak. Als watervlekken 1 of meerdere dagen in de zon hebben gestaan kan het beginnen te reageren met het oppervlak. watervlekken kunnen dan etsen aan het oppervlak en beschadigen waar evt. polijsten, schuren of spuiten voor benodigd is om dit op te lossen. Onderhoud de watervlekken zo snel mogelijk om permanente beschadigingen te verhinderen met Chemical Guys Heavy Duty Water Spot Remover.

Watervlekken verwijderen
Heavy Duty Water Spot Remover verwijdert minerale vlekken van lak, glas en metaal. Eerst wassen met autoshampoo, waterloos wassen of met quick detail spray. Dan Heavy Duty Water Spot Remover verwerken met een microfiber applicator om watervlekken permanent te verwijderen. Resten afnemen met een microfiber doek, weer wassen en spoelen en na gaan met een detail spray. Na gaan met wax of lakverzegeling om te beschermen tegen toekomstige watervlekken en contaminaties.

Eenvoudige chemie : Perfecte resultaten
Watervlekken van sprinklers, regen en autowassen hebben basis – alkaline mineralen. Om deze basis watervlekken tegen te gaan gebruikt de chemie milde zuren van gelijkwaardige sterkte. Heavy Duty Water Spot Remover is gemaakt met milde zuren die reageren met typische watervlek – mineralen om deze te neutraliseren en verwijderen van de lak, glas en andere gepolijste exterieur oppervlakken. Deze eenvoudige chemie is effectief om watervlekken te verwijderen zonder grove polijstmiddelen of schuurmaterialen toe te passen. Heavy Duty Water Spot Remover is perfect en veilig te gebruiken op elke auto.

Hoe te gebruiken:
Niet in de zon verwerken.
Oppervlak reinigen en vrij maken van contaminatie.
Draag 3 – 5 druppels op een microfiber applicator en verwerken op 40 x 40 cm oppervlak.
Weer reinigen en spoelen, evt. met quick detail spray om de Water Spot Gel te neutraliseren.
Wax of lakverzegeling aan brengen om te beschermen tegen toekomstige contaminaties en watervlekken.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Aanbevolen Producten

Need Help?