U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS HYBRID V7 / V07 HYPERGLOSS SPRAYSEALANT

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Hybrid V7 Hypergloss Spraysealant


De ultieme quick detailer voor donkere auto's. Op sprayen, afnemen en vervolgens nog even snel na met een schone zachte doek voor maximale glans.

In voorraad

€ 22,95

Bij het ontwikkelen van een nieuwe Spray-sealant en hybride Glansversterker hebben we besloten om deze van de grond af aan volledig nieuw te ontwikkelen.

We wilden een uniek product dat eenvoudig in gebruik zou zijn en een duurzame bescherming zou geven. Dat door middel van een enkele veegbeweging een superieure glans zou opleveren. Hybride V7 is uitvoerig getest om tot een superieure hoogglanzende wetlook te komen met een diepe reflectie.

Hybrid V7 maakt gebruikt van Nano technologie en hecht snel aan het oppervlak en laat een duurzame, streeploze, hoogglanzende en gladde finish achter.

Na een ontwikkeling van drie jaar is Hybride V7 eindelijk beschikbaar! Over de hele wereld, in meer dan 53 landen zoals Thailand, China, het Verenigd Koninkrijk en Roemenië, hebben we het product laten testen door eindgebruikers met als doel tot een uniek eindresultaat te komen. 53 verschillende monsters zijn uitgetest door 300 verschillende gebruikers.

 

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?