U heeft geen producten in de winkelwagen

Sale

CHEMICAL GUYS LIGHTNING FAST STAIN EXTRACTOR

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Lightning Fast Stain Extractor - Vlekken verwijderaar.

In voorraad

€ 14,95

Lightning Fast is een interieurreiniger. Het product is zeer makkelijk in gebruik.
Het is een kwestie van opspuiten en afnemen. Het product werkt tot diep in de vezels van de bekleding en is hierdoor snel verwerkbaar.
Hieronder volgen enkele kenmerken van Lightning Fast: - Snelste en makkelijkste manier om vervuiling op bekleding mee te verwijderen. - Makkelijk in gebruik doordat het enkel opgespoten en afgenomen hoeft te worden. - Verwijdert ook grove vervuiling. - Kan voor andere doeleinden gebruikt worden. - Dringt door tot diep in de vezels. - Hard wrijven is niet nodig. - Handig om een heel interieur mee te doen. - Werkt ook met machines om stoffering te reinigen.
Verwerkingsmethode 1. Zorg ervoor dat het oppervlak ontdaan is van losse vervuiling, bijvoorbeeld     door het te stofzuigen. 2. Om het resultaat te testen adviseren wij om eerst om op een oppervlak te     testen dat niet in het oog valt. 3. Verdun het product 1:20. 4. Spuit het product op het vervuilde stuk. Laat het vervolgens 10-60 seconden intrekken. 5. Het vuil weekt los van het oppervlak. U dient nu met een schone doek over het oppervlak     te wrijven om het op te nemen in de doek. 6. Indien gewenst kunt u de behandeling nogmaals uitvoeren.
Voor bijvoorbeeld urine van dieren zijn extra maatregelen nodig. De urine kan de kleur van het oppervlak sterk veranderen, dit kan met dit product niet meer hersteld worden.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?