U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS METICULOUS MATTE DETAILER, FOR SATIN FINISH AND MATT FINISH PAINT AND CLEAR BRA GALLON

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Meticulous Matte Detailer, For Satin Finish And Matt Finish Paint And Clear Bra Gallon

In voorraad

€ 64,95

De eerste spray detailer en UV beschermer in één, geschikt voor mat afgewerkte oppervlakken zoals matte lak, matte 'bra's' en vinyl wrap.

MMD reinigt en onderhoudt en beschermd mat afwerkte oppervlakken. MMD is ontwikkeld voor het reinigen en beschermen met behoud van de oorspronkelijke satijnen / matte afwerking van lak, vinyl, mat vinyl en 'bra's'. MMD kan worden gebruikt na het wassen van het voertuig met Meticulous Matte Paint Wash of worden gebruikt als een follow-up detailer tussen de wasbeurten.
De unieke formule met UV-blockers helpt tegen vroegtijdige veroudering. De unieke siliconen en wax vrije formulering onderhoudt en beschermt, zonder op enigerlei wijze de oorspronkelijke matte / satijn afwerking te wijzigen.
Gebruiksaanwijzing: - Protectant & quick-detailler voor mat afgewerkte oppervlakken zoals matte lak, matte 'bra's' en vinyl wrap. - Eveneens geschikt voor glanzend lak alsook gedeeltelijk mat / glanzende afwerking. - Verwijdert eenvoudig en veilig stof, vet, vuil, en vogelpoep. - Ideaal als follow-up van wax of sealant. - Voor alle afwerkingen en lak soorten

Mat en zijdeglans vereisen speciale zorg. Producten die was, siliconen of oppervlakteactieve stoffen met een hoge pH bevatten kunnen permanente schade geven aan matte afwerkingen.
MMD is ontwikkeld voor matte lak en vinyl wraps. MMD verwijdert gemakkelijk, snel en veilig stof, vet en vogelpoep en geeft een matte afwerking.
MMD is ook veilig voor wax en sealant.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?