U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS POWER WOOLIE MICROFIBER VELGENBORSTEL

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

De Power Woolie is een handige microfiber borstel voor de boormachine, waarmee je makkelijk je velgen kunt reinigen.

In voorraad

€ 49,95

Waarom dit product kopen?
Extra zachte velgenborstel welke samen te bouwen is met een boormachine.
Extra lange kop reinigt alle velgen onderdelen snel en makkelijk.
Functioneert perfect op velgen, wielen, grilles, uitlaten en meer…
Borstel is 12” / 30cm lang.
Samen te bouwen met reguliere hexagonale boormachines.
Sterk synthetisch microfiber materiaal.

Over de Ball Buster
Detailers gebruiken graag de wheel Woolies op velgen en wielen. Nu kan iedereen nog sneller werken met de Power Woolie Drill Adapter. Geen harde borstels meer die je velgen kunnen bekrassen, geen kapotte vingers meer van de straat of wielkasten. Gebruik de Power Woolie op je accuboormachine en verwijder remstof, oxidatie, verontreinigingen en vervuiling op een milde wijze zonder het oppervlak te beschadigen. De Power Woolie is gemaakt van de grote 18” wheel Woolie met een kortere grip welke perfect in de boormachine past. Druk de Power Woolie in grotere ruimtes om bijv. wielkasten te reinigen of de uitlaten. Gebruik de Power Woolie zijdelings om de spaken van velgen te reinigen. Verwijder remstof, verontreinigingen, olie en oxidatie van velgen zonder het risico van krassen. Je kunt nog meer reinigen dan velgen met de Power Woolie, ook grilles, uitlaten, deurgrepen, laadkanten en motorruimtes gaan perfect met dit gereedschap. Reinig elke velg en meer met de Power Woolie, je favoriete Chemical Guys velgenreiniger en je boormachine.

Reinig velgen en wielen
Power Woolies zijn grote borstels om diep in de velgen te reinigen met behulp van je boormachine. Het zachte microfiber reinigt verontreinigingen en oxidaties van het velgoppervlak. Gebruik de Power Woolie tussen de spaken om lichtmetalen velgen, stalen velgen en custom velgen te reinigen. Gebruik de Power Woolie samen met je favoriete Chemical Guys velgenreiniger om sterke verontreinigingen te verwijderen. De synthetische grip reduceert het risico van krassen. Reinig je velgen met de Power Woolie Drill Adapter.

Reinig motorruimtes en uitlaten
Gebruik de 2 emmer methode om motorruimtes en uitlaten te reinigen. Verwijder olie met ontvetter, dan wassen met de Power Woolie. Het lange profiel komt bijna overal tussen. Gebruik de Power Woolie in de uitlaat om verontreinigingen te verwijderen van het metalen eindstuk.

Reinig moeilijk te bereiken oppervlakken
Het juiste gereedschap maakt het werk makkelijker. Intensieve reiniging van moeilijk te bereiken oppervlakken is nu makkelijker met de Power Woolie. Reinig daar waar je met handborstels niet genoeg presteert. Reinig verontreinigingen, oxidatie en vervuiling van deur instappen, laadkanten, motorruimtes, remdelen, schuifdaken en meer waar het te vervuild is voor reguliere gereedschappen. Power Woolies zijn je nieuwe favoriete detailing gereedschap voor elk onderdeel, in het interieur en exterieur.

Specificaties  
Artikel Nummer  ACC401 
UPC  811339029712 
Veilig in interieur?  Nee 
Veilig op exterieur?  Ja
Toe te passen op  velgen, uitlaten, bumpers, grillen en meer… 

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?