U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS PREMIUM RED-LINE MICROFIBER DOEK 16"X16" (40X40CM)

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Chemical Guys Red-Line microfiber doeken zijn extra zachte kwaliteits doeken voor elke toepassing.

In voorraad

€ 8,95

Waarom dit product kopen?
Extreem zachte doek.
Perfect voor zachte oppervlakken.
Sterk genoeg voor all puprpose toepassingen.
Lintvrij en krasvrij.
Gemaakt van 70/30 microfiber.
Zijden rand.
2 lengtes microfiber voor ultieme veelzijdigheid.
Zwarte doek met rode zijden rand.
Ook leverbaar in 16 x 24” (40 x 60cm) afmetingen.

Over deze doeken
Chemical Guys Red-Line microfiber doeken zijn extra zachte kwaliteits doeken voor elke toepassing. Red-Line microfiber doeken zijn veelzijdig voor de binnen en buitenkant vanwege de zachtheid, duurzaamheid en krasvrijheid. microfiber is een standaard doek om je auto mee af te nemen omdat deze heel zacht zijn, veel absorptie hebben en niet krassen als deze juist worden gebruikt. Red-Line microfiber doeken worden gemaakt van 70/30 blend microfiber met unieke zachtheid en duurzaamheid met een luxe zijden rand welke het risico van krassen minimaliseert op delicate finishes. Elke Red-Line microfiber doek heeft 1 dun geweven kant en 1 dik geweven kant. Gebruik de dikke kant om stof en oxidatie te verwijderen met een detailspray  en gebruik de dunne kant om resten van wax of lakverzegeling af te nemen.

Veelzijdige krasloze detailing doek
De Red-Line microfiber doeken zijn zacht voor toepassingen op delicate finishes en veelzijdig voor alle toepassingen. De dubbel geweven dikte werkt goed met vloeistoffen, creme – producten en pasta – wax. Gebruik de dikke kant om water, detail sprays en waterloze was – producten af te nemen. Neem wax, lakverzegeling en polijstpasta af met de dunne kant zonder te krassen. De eenvoudige 16 x 16” (40 x 40 cm) formaat is veelzijdig voor alle toepassingen. Neem vervuilingen op met de dikke kant en reinig glas met de dunne kant. De zijden rand reduceert de mogelijkheid op krassen. Gebruik de Red-Line microfiber doek bij elke detailjob, austowas of bij de snelle reiniging op een meeting.

Premium microfiber
Microfibe is een mix van polyester en polyamide, de ratio van deze 2 maakt de zachtheid van het materiaal. Goedkope kwaliteit microfiber is gemaakt van 80/20 microfiber en kan krassen op lak. Chemical Guys Red-Line microfiber doeken zijn gemaakt van 70/30 microfiber en biedt meer zachtheid welke de mogelijkheid op krassen reduceert op delicate oppervlakken. Red-Line doeken zijn uitgerust met een zijden rand voor extra zachtheid tot aan de rand. Professionele detailers, weekend warriors en enthousiasten kiezen Red-Line microfiber doeken voor alle detailjobs.

Luxe zijden rand
De rode Fluffer Miracle Supra microfiber doek gebruikt zacht microfiber en zijden randen om swirls en krassen te voorkomen op delicate oppervlakken. Elke Chemical Guys Red Fluffer is uitgerust met een zachte rand van zijde. Veel microfiber doeken zijn voorzien van harde nylon randen welke krassen. Chemical Guys Red Fluffer Miracle Supra microfiber doeken hebben een zachte zijden rand om de lak te beschermen. Detailers en weekend warriors werken vele uren aan de perfecte finish welke beschadigd kan worden met een goedkope doek. Kies daarom Chemical Guys Red Fluffer Miracle Supra microfiber doeken voor luxe detailjobs waar krasgevoeligheid een belangrijke factor is.

Houdt je doeken schoon en zacht
Reinig je doeken correct om krassen te voorkomen. Gebruik Chemical Guys microfiber Wash om je doeken schoon, zacht en met maximale absorptie te behouden.

Hoe microfiber producten te wassen en te drogen:
microfiber doeken per type scheiden bij de was.
Scheid microfiber doeken die extreem vervuild zijn.
Beginnen met de meer schonere doeken te wassen, en hierna de meer viezere doeken.
Was microfiber met Chemical Guys microfiber Wash en warm water.
Warm water opent de vezels welke zo vervuilingen en vetten verwijderen.
GEEN wasverzachter gebruiken, dit maakt de absorptie minder.
Drogen op een lage stand.
Veel warmte maakt de doeken hard en die kunnen weer krassen.

Prijs is per stuk

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?