U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS PREMIUM SELECT PAARDENHAAR INTERIEUR REINIGING BORSTEL

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

De Premium Select Paardenhaar Interieur Reiniging Borstel is perfect op gevoelige oppervlakken.

Uit voorraad

€ 24,95

Waarom dit product kopen?
Elk oppervlak van leder, stof, canvas of cabriodak mild reinigen.
Natuurlijk paardenhaar is resistent tegen Reinigers.
Solide kunststof is resistent tegen Reinigers en ontvetters.
Kunststof handvat laat zich goed vast pakken.
Lange haren reinigen grote oppervlakken makkelijk.
Perfect om oxidatie en vlekken te reinigen van cabriotops, leder stoelen en accessoires zoals schoenen en meer....

Over deze borstel
De Premium Select Horse Hair Interior Cleaning Brush is perfect op gevoelige oppervlakken. Fijn leder, stof en cabriodaken verliezen Looks als deze er verwaarloosd uit zien met oxidatie, vlekken en verontreinigingen. Met de lange paardenharen verwijderen contaminaties van stof. Chemical Guys ontwikkelde de Premium Select Horse Hair Interior Cleaning Brush met vele lange paardenhaar haren samen gebouwd in een solide handvat. Echt paardenhaar is geliefd vanwege de zachte “touch” samen de goede prestaties om te reinigen. De zachte reinigen vlekken en lossen verontreinigingen zonder gevoelige oppervlakken te beschadigen. Het handvat is zo gevormd dat het zich gemakkelijk laat vast nemen. We adviseren 1 borstel te gebruiken voor Exterieur en 1 borstel voor het Interieur. Gebruik de Premium Select Horse Hair Interior Cleaning Brush samen met je favoriete Chemical Guys Reiniger / ontvetter zoals leather Cleaner, Convertible Top Cleaner of InnerClean. Kies de Premium Select Horse Hair Interior Cleaning Brush als beste op elk leder stof en natuurlijke vezels.

Luxe paardenhaar voor fijne detailing
Fijn paardenhaar in borstels komt van manen en staarten. Iedereen van schilders tot schoonmakers en detailers houdt van paardenhaar vanwege de absorptie van vloeistoffen. De zachte haren in de Premium Select Horse Hair Interior Cleaning Brush zijn samen sterk genesteld in een solide handvat. De sterke hechting verzekerd dat de haren niet lossen tijdens de werkzaamheden. Reinig leder oppervlakken, cabriodaken en canvas zonder de krassen zonder te beschadigen. Kies de Premium Select Horse Hair Interior Cleaning Brush om te gebruiken op elke showauto, beach cruiser of dagelijkse auto welke onderhoud nodig heeft in het Interieur en Exterieur.

Reinigingsprestaties
De Premium Select Horse Hair Interior Cleaning Brush is perfect op stof en cabriodaken. Cabriotops gebruiken specifieke Reinigers en methodes om te reinigen. Chemical Guys ontwikkelde de Premium Select Horse Hair Interior Cleaning Brush om te functioneren op gevoelige oppervlakken in nieuwe en oude auto’s. Chemical Guys Convertible Top Cleaner op de haren sturen of op het oppervlak. Dan heen en weer bewegen om verontreinigingen te lossen en zo de vlekken te verwijderen. Resten van Reinigers afnemen met een microfiber doek. Professionele detailers en enthousiasten kiezen de Premium Select Horse Hair Interior Cleaning Brush van Chemical Guys voor “de show stopping finish”.

Kwaliteit
Chemical Guys borstels en accessoires zijn gemaakt van kwaliteits – materialen mie de besteproductie -  technieken. De Premium Select Horse Hair Interior Cleaning Brush is gemaakt met echt paardenhaar om te reinigen zonder het oppervlak te beschadigen. Het kunststof handvat laat zich goed vast pakken tijdens de werkzaamheden. Het handvat (spuitgieten) is sterk en houd vele jaren. De haren hechten sterk in het handvat, ook tijdens de toepassing. Kies de Premium Select Horse Hair Interior Cleaning Brush en bevestig waarom vele andere detailers Chemical Guys kiezen.

Combineer deze borstel met een reiniger
Gebruik de Premium Select Horse Hair Interior Cleaning Brush met Chemical Guys Reinigers. Detailers houden van de prestaties van Convertible Top Cleaner, leather Cleaner en Lightning Fast Stain Extractor. Elke reiniging nabehandelen met het daarbij  horende bescherm – middel zoals Convertible Top Protectant, leather Serum of Fabric Guard om je resultaten zo lang mogelijk te beschermen. Alles begint bij de juiste basis. De Premium Select Horse Hair Interior Cleaning Brush is een gereedschap oor fijne detailing.

Hoe te gebruiken:
Voor de beste resultaten niet op lak, vervuilde velgen, banden en motor – componenten toepassen. Alleen gebruiken op leder, vinyl en stof.
Gebruik de Premium Select Horse Hair Interior Cleaning Brush met Chemical Guys leather Cleaner, NonSense of Sprayable leather Cleaner & Protectant.
Goed scrubben, resten van de Reiniger weg nemen, dan onderhouden met Chemical Guys leather Conditioner en leather Serum.

Specificaties  
Artikel Nummer ACCS96 
UPC  811339028111
Afmetingen 7" // 18 CM Lang
Veilig in Interieur?  Ja 
Veilig op Exterieur?  Ja
Toepassing lederen zetels en stoffen

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?