U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS PURE LEATHER CONDITIONER GALLON

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Pure Leather Conditioner Gallon

In voorraad

€ 89,95

De geur en het gevoel van zacht geconditioneerd nieuwe leer in een flesje.
Chemical Guys Leather Conditioner laat een zijdeachtige gladde en droge finish achter terwijl de frisse natuurlijke leergeur hersteld wordt. Leather Conditioner is een overvloedige lotion die diep in het leer intrekt om leer van alle leeftijden in goede conditie te brengen en te voeden.
Dit product conserveert en beschermt het leer tegen uitdroging, breken en broosheid die normaal gesproken voorkomen als het leer ouder wordt. Tevens herstelt dit product de frisse geur van het leer.
Leer was ooit in leven en daarom hoort bij een goede verzorging een goede voeding voor de poriën van duizenden verbonden fibers. Deze poriën zorgen er namelijk voor dat het leer kan ademen.
Het is altijd belangrijk om leer eerst licht te reinigen voordat het leer in goede conditie wordt gebracht.
Het schoonmaken van leer is met een Chemical Guys Leather Cleaner een kwestie van sprayen en afnemen. Het licht reinigen met Leather Cleaner zorgt ervoor dat vuil en stof verwijderd wordt uit de poriën van het leer.
Dit is de sleutel voor het beschermen van leer, omdat een continue ophoping van vuil en stof in de poriën gecombineerd met het rijden in uw voertuig en het in en uitstappen resulteert in wrijving van het leer.
Deze wrijving kan leiden tot slijtage die onomkeerbaar kan zijn. Het goed schoonmaken en conditioneren van leer houdt het leer glad en beschermd.
Leather Conditioner voedt het leer en de vezels van het leer en zorgt ervoor dat beide soepel blijven waardoor de kans op uitdroging en broosheid aanzienlijk kleiner wordt. CG Leather Conditioner vult de essentiële voedingsstoffen van het leer aan die door het gebruik en de zon minder worden.
CG Leather Conditioner biedt UV (30) bescherming. UV-straling zorgt al snel voor verslechtering van het leer en ook voor een kortere levensduur van het leer. CG Leather Conditioner absorbeert in het leer, laat een natuurlijke glans achter en voelt 100% droog aan.
CG Leather Conditioner is pH gebalanceerd en geformuleerd waarbij er gebruik wordt gemaakt van een duurzaam vlekafweermiddel dat ervoor zorgt dat vlekken en vuil geweerd worden. Waterbestendige bestandsdelen helpen het leer te beschermen tegen het morsen van vloeistoffen, zoals frisdrank.
De voordelen: - pH gebalanceerd product voor leer. - Beschermt, herstelt en brengt het leer in goede conditie in één behandeling. - Zorgt voor een natuurlijke glans van het leer. - 100% droog en niet vettig. - Bevat ons UV beschermingssysteem - Professionele en hoog-kwalitatieve leather conditioner crème lotion. - Geformuleerd met vlekafweermiddel dat bindt met leervezels, waardoor olie   en vettigheid minder goed hechten aan het oppervlak van het leer. - Houdt leer in optimale gezondheid. - Na een behandeling is het oppervlak schoon en opgefrist. - Geformuleerd met voedende conditioners in een watergebaseerde   pH gebalanceerd serum voor leer. - Beschermt terwijl het de originele soepele aard van leer herstelt. - Conserveert leer door verloren voedingsstoffen die het leer zacht en   soepel houden te vervangen. - Werkt als een beschermend schild dat ervoor zorgt dat vlekken en vuil   worden afgeweerd. - Ontworpen om de plezierige geur van natuurlijke leer te herstellen. - Beschermt interieur leer.
Verwerkingsmethode: - Werk in een koele en schaduwrijke plek waarin u het leer kan conditioneren. - Begin altijd met het schoonmaken van het leer met een licht gebalanceerde   cleaner zoals Chemical Guys Leather Cleaner. Overtuig u ervan dat het leer   schoon is, vrij is van alle soorten vervuiling en droog is alvorens te starten met   conditioneren. - Voor de beste resultaten kunt u het leer voorbereiden door eerst CG Leather   Cleaner te gebruiken.
1. Maak het leer eerst schoon met een vochtige doek. Als het leer vuil is het beste     een Leather Cleaner gebruiken. 2. Schudt het product goed alvorens te gebruiken. 3. Breng CG Leather Conditioner aan op een schone doek of microfiber applicator pad. 4. Wrijf het product met een draaiende beweging in het leer zodat het in de poriën komt. 5. Laat de conditioner een aantal minuten intrekken en neem vervolgens het residu af     met een schone doek.
- Wanneer u het leer heeft laten drogen zal het navegen met een zachte doek   van katoen of microfiber resulteren in een glanzende satijnachtige afwerking.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?