U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS PURPLE STUFF PREMIUM GRAPE SODA SCENT AIR FRESHENER & ODOR ELIMINATOR

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Purple Stuff Premium Grape Soda Scent Air Freshener & Odor Eliminator


Interieurverfrisser, geur Grapefruit, lekker zoet. Paar spraytjes op de vloermat of eventueel op je interieurfilter ;)

In voorraad

€ 12,95

Waarom dit product kopen?
Wie houdt er niet van de geur van grape soda?
Watergebaseerde geuren vlekken niet in stof
Verwijderd nare geurtjes
Geconcentreerd, kan 1:2 verdund worden met water
Geformuleerd om 5 x langer mee te gaan dan conventionele luchtverfrissers
Subtiele geur

Hoe ruikt het?
Elke Sunny Delight commercial is exact hetzelfde, 3 kerels in de tuin waarvan er eentje zegt, “Dude I am sooooo thirsty, what do you got to drink in the fridge?” helemaal enthousiast rennen ze naar de koelkast, openen de deur en “Well, we’ve got some soda, some Purple Stuff, and Sunny D!” Het was er altijd al, achter de Brand-X soda en een andere paarse drank. Natuurlijk kozen ze Sunny D.Als je bij ons thuis kwam waren dit de keuzes die we hadden, De enige juiste keuze is dat we eigenlijk geen vrienden zouden moeten zijn. Als iemand zou zeggen  “What do you got to drink?” en we antwoorden “Well, we’ve got some ketchup, some gravy, toxic waste and Sunny D,” Dan zou je vragen “Is there any lead in your water, because I hate all four of those.” Persoonlijk houden we erg van Purple Stuff, alleen al om dat de kleur paars geweldig is. Alleen als als je het woord Purple zegt moet je al lachen. Als wij Purple zeggen is het eerste wat ons naar boven komt een grote grapefruit (zoals in the Fruit of the Loom commercial). Bij Chemical Guys houden we van lol en als kind hebben we zoveel commercials gezien waarvan er enkele nog steeds in ons hoofd zitten/ De Sunny D commercial was er eentje van. Van binnen waren we allemaal nieuwsgierig wat er zou gebeuren als een van de jongens de Purple Stuff had genomen. Misschien zijn we een beetje gek maar wij houden van de geur van Purple drinks, niet omdat we kinderen zij maar omdat het gewoon geweldig en bijzonder is. Daarom hebben we Purple Stuff ontwikkeld, het ruikt naar een lekkere grape soda op een warme zomerdag. De geweldige geur van grapefruit als je de dop opent vult de lucht met een heerlijke geur...  

Hoe werkt het
Natuurlijke enzymatische lucht verfrissers werken doordat ze geurthes verwijderen en nieuwe geurtjes verminderen. Deze revolutionaire nieuwe formulering werkt enzymatisch.

Natuurlijke Enzymatische Geur Verwijdering
De Purple Stuff Premium Air Freshener & Odor Eliminator is een geconcentreerde langdurige premium luchtverfrisser met natuurlijke geur – eliminerings – eigenschappen om geur en nieuwe geur te verminderen. Gebruik het spaarzaam of verdun het voor een superieure luchtverfrisser met lange werking.

Blije waarschuwing
De geur in deze fles kan je flashbacks geven aan je kindertijd waar je zeker weten een paarse snow had van het drinken van grape soda / cassis.

 

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?