U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS SIGNATURE SERIES WHEEL CLEANER GALLON

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Signature Series Wheel Cleaner


Goede en krachtige velgenreiniger. Kan puur gebruikt worden, maar kan ook verdunt worden indien de velgen niet te smerig zijn.

In voorraad

€ 49,95

Chemical Guys Signature Series Wheel Cleaner verwijderd snel en gemakkelijk remstof van alle wiel-oppervlakken. De unieke citrus gebaseerde formule is perfect voor het reinigen van elk gelakt, gepoedercoat, verchroomd, geannodiseerd en custom wiel-oppervlak. We hebben de nieuwe Signature Series Wheel Cleaner ontwikkeld met geavanceerde reinigers die zware remstof afbreken. Deze nieuwe formule is 35% sterker om verontreinigingen te verwijderen en je wielen in topconditie te houden. Deze nieuwe formule hesteld zelfs white-wall-banden naar een als-nieuw-status. De geavanceerde citrus – reinigings - kracht van de Chemical Guys Signature Series Wheel Cleaner lost vuil makkelijk van het oppervlak en laat de schoonheid van je wielen weer zien. Signature Series Wheel Cleaner is de perfecte methode om je wielen en banden er geweldig uit te laten zien.

Geconcentreerd
We hebben de Chemical Guys Signature Series Wheel Cleaner ontwikkeld om ‘s werelds meest te gebruiken velgenreiniger te zijn. Verwijderd snel en eenvoudig zware remstof van bijna elk wiel. Signature Series Wheel Cleaner geeft professionele kracht aan de zwaarste detailing jobs. We hebben deze unieke velgenreiniger super geconcentreerd geformuleerd. De  Signature Series Wheel Cleaner is gemakkelijk te verdunnen tot 4:1 ratio wat voor elke toepassing schone wielen brengt.

Makkelijk te gebruiken
Spray Chemical Guys Signature Series Wheel Cleaner direct op een vervuild wiel en band, borstelen met een kwaliteitsborstel en spoelen met schoon water voor een perfecte finish. Zo eenvoudig is het! Signature Series Wheel Cleaner is ook veilig voor het reinigen van gelakte en gepoedercoate remklauwen om glans te herstellen. Onze high-tech velgenreiniger – formule is hard voor remstof en veilig voor je wielen. Signature Series Wheel Cleaner vloeit gemakkelijk in de hoeken, randen en gaten om de wielen complete en goed te reinigen. Ontdek hoe gemakkelijk velgen reinigen kan zijn met de Chemical Guys Signature Series Wheel Cleaner. 

Waarom dit product kopen?
- Perfect voor custom wielen
- Verwijdert verontreinigingen van banden
- Citrus-gebaseerde formule verwijderd corrosieve remstof, oxidative, olie en vuil
- Reinigt chroom, gelakte, gepolijste en gepoedercoate wielen
- Kan verdund worden voor diverse toepassingen

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?