U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS SPEED WIPE SPRAY GALLON

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Speed Wipe Spray Gallon

In voorraad

€ 54,95

Speed Wipe bestaat uit glansversterkende middelen om een perfect resultaat te krijgen. Speed Wipe is 100% vrij van wax. Tevens bevat Speed Wipe UVA- en UVB filters om de lak te beschermen.
U kunt Speed Wipe gebruiken om uw auto tussen wasbeurten door iets extra’s te geven. Dit product kan ook gebruikt worden als spray tijdens het kleien of om oppervlakken zoals lak, chroom, kunststof, aluminium of glas extra diepte te geven. Tijdens het gebruik van Speed Wipe zal uw waxlaag niet beschadigen en voor het beste resultaat kan dit product 1:3 verdund worden met gedistilleerd water.
Hieronder volgen enkele voordelen van Speed Wipe: - Simpel opsprayen en afnemen om de lak van vervuiling te ontdoen. - Antistatische formule zorgt ervoor dat er geen nieuw stof aangetrokken wordt. - Geeft een diepe, natte glans. - Samengesteld zonder wax. - Geeft een zeer glad oppervlak dat stof afstoot. - Behoudt de huidige waxlaag. - Bevat UV filters om de lak te beschermen tegen zonnestraling. - Werkt streeploos. - Speed Wipe bevat licht reinigende eigenschappen. - Kan gebruikt worden als vloeistof bij het kleien. - Bevat een frisse geur. - Kan 1:3 verdund worden, indien u het wilt gebruiken als waterloze wasbeurt.

Verwerkingsmethode voor het gebruik als quick detail of tussendoor onderhoud: 1. Indien het product gebruikt wordt in de zon, of bij hoge temperaturen, dient het op een     Microfiber doek gesprayd te worden in plaats van direct op de lak. 2. Gebruik op de lak en ramen een andere doek dan op de velgen. 3. Het product kan gebruikt worden tijdens of na het drogen van de auto. 4. Goed inzetbaar om wax resten te verwijderen.
Verwerkingsmethode voor het gebruik als vloeistof bij het kleien: 1. Zorg ervoor dat de auto goed gewassen is zodat de meeste verontreiniging al verwijderd is. 2. Schud het product goed en werk in kleine stukken (40 X 40 cm). 3. Spray het product op het oppervlak en wrijf met de klei over het oppervlak.     Indien dit stroef gaat moet er meer vloeistof gebruikt worden. U kunt tussendoor controleren     of er nog verontreiniging op de lak aanwezig is. Indien noodzakelijk doorgaan totdat het     gewenste resultaat bereikt is. Dit voel je ook aan de gladheid tijdens het kleien. 4. Neem het residu van Speed Wipe af met een schone Microfiber doek. 5. Het gebruik van shampoo kan erin resulteren dat de klei gaat brokkelen en niet meer bruikbaar is

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?