U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS - SURFACE CLEANSING MITT MEDIUM GRADE CLAY SYSTEM

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Chemical Guys Surface Cleansing Mitt Medium Grade Clay System

In voorraad

€ 49,95

Waarom dit product kopen?
Het perfecte alternatief voor klei.
Was en klei je auto in 1 stap.
Maakt je lak zo glad als glas.
Fijne klei reinigt je lak en verwijderd contaminatie van het oppervlak.
Makkelijk aan te trekken.
Functioneert op elke kleur lak.

Hoe het functioneert
De Surface Cleansing Mitt Fine Grade Clay System laat je lak zo glad als glas voelen zonder de moeilijkheden van reguliere klei. Medium Grade Surface Cleansing Mitt reinigt lak en verwijderd contaminaties van het oppervlak in 1 stap. Deze Surface Cleansing Mitt verwijderd gemakkelijk overspray, vliegroest, industriële verontreinigingen en sterk hechtende contaminaties van het oppervlak. Het werkt op lak, koplampen, ramen, velgen, uitlaten en gelakte kunststofdelen. Het unieke microfiberhandschoendesign laat je hand gemakkelijk langs alle delen bewegen om deze perfect glad te maken. De High Tech rubberachtige klei verwijderd contaminaties en levert het beste niveau van gladheid en perfectie.

Dubbelzijdige handschoen
De Surface Cleansing Mitt Medium Grade Clay System heeft 2 verschillende kanten waarmee je snel en eenvoudig kunt wassen en kleien. De zachte microfiber kant wast verontreinigingen en oxidatie van het oppervlak. De rubberachtige kleikant is voor het glijden over het oppervlak om een perfecte gladheid te leveren. Laat je auto na het wassen zo glad voelen als glas.

Medium Grade Clay System
De Surface Cleansing Mitt gebruikt medium grade rubberachtige klei welke de lak reinigt tot perfecte resultaten. De medium grade klei is ontwikkeld voor auto’s met medium tot veel contaminaties. Het gebruiken van de Surface Cleansing Mitt is de perfecte methode om je lak te reinigen alvorens je favoriete wax of lakverzegeling op te brengen. Het kleien van je auto was nooit gemakkelijker!

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?