U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS SWIFT WIPE WATERLESS CAR WASH 473ML

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Chemical Guys Swift Wipe is een spray om je auto veilig te wassen zonder water en tuinslang, altijd en overal.

In voorraad

€ 12,95

Waarom dit product kopen?
Wassen, glanzen en beschermen met 1 product.
Was je auto zonder water.
Was altijd en overal
Perfect op elke kleur.
Kan toegepast worden op lak, velgen, glas, transparante kunststoffen, bumpers, uitlaten, motorruimtes, portierinstappen en veel meer.
Ontwikkeld om krasvrij / swirlvrij te functioneren.
Snel, makkelijk en milieuvriendelijk.

Hoe het werkt
Chemical Guys Swift wipe waterless car  wash is het nieuwe systeem voor autowassen zonder water. Swift wipe reinigt, glanst en beschermd zonder te krassen. Het waterloze detailing systeem finished met glansversterkers om zeker te zijn dat de auto gereinigd en onderhouden is. Chemical Guys Swift wipe waterless car  wash lift stof, verontreinigingen en oxidatie op en laat een glanzende en beschermende laag achter. Gebruik Swift wipe op lak, velgen, glas, transparante kunststoffen, bumpers, uitlaten, motorruimtes, portierinstappen en meer. Kies Chemical Guys Swift wipe waterless car  wash als innovatie om waterloos te wassen.

Was elke auto in enkele minuten
Nu kun je altijd en overal wassen met Chemical Guys Swift wipe waterless car  wash. Dit waterloze detailing system laat je wassen zonder water. Kies Swift wipe om overal te wassen, alleen sprayen en vegen om altijd te wassen en te beschermen. Chemical Guys Swift wipe waterless car  wash verwijdert verontreinigingen en contaminaties van het oppervlak met een krasvrije finish. Swift wipe is gemaakt om het oppervlak te lubriceren en snel, eenvoudig en veilig te functioneren. Swift wipe wast niet alleen, het brengt ook een UV beschermende coating aan om te beschermen tegen de elementen.

Auto wassen zonder water
Spaar water en tijd met Chemical Guys Swift wipe waterless car  wash, het verandert de manier waarop je je auto wast. Soms is de toegang tot water niet zo makkelijk, maar toch moet je auto gereinigd worden. Met Swift wipe kan je wassen en glanzen zonder water. Chemical Guys Swift wipe waterless car  wash is veilig te gebruiken op lak, velgen, glas, transparante kunststoffen, bumpers, uitlaten, motorruimtes, portierinstappen en meer… Deze onderdelen worden niet alleen gereinigd, deze worden ook verbeterd met glansversterkers.

Sprayverzegeling
Een fris gewassen auto is een schoonheid, maar helaas blijft het niet zo vanwege gebrek aan bescherming tegen de elementen op straat. Met Chemical Guys Swift wipe waterless car  wash onderhoud je het oppervlak met sprayverzegeling om glans te verbeteren en te beschermen. De sprayverzegeling houd tot de volgende (wekelijkse) wasbeurt en verbeterd de aangebrachte lagen wax of polymeer verzegeling. Niet enkel je auto wassen, maar ook beschermen met Swift wipe.

Glansversterkers
Stof, verontreinigingen en oxidatie benadelen de lak en kunnen krassen veroorzaken. Met Chemical Guys Swift wipe waterless car  wash kan je lak reinigen en met glans onderhouden Glansversterkers bieden de lak reflectie en verbeteren de looks van elke auto. Laat je auto er goed uit zien met Chemical Guys Swift wipe waterless car  wash.

Hoe te gebruiken:
Verdun Ratio: Swift wipe waterless car  wash kan direct uit de fles worden gebruikt en hoeft niet verdund te worden.  

Instructies:
Was de auto in de schaduw, oppervlak dient koel te zijn.
Goed schudden, dan sprayen op oppervlak.
Zwaar verontreinigde oppervlakken nat sprayen met Swift wipe om te lossen.
Vegen in 1 richting met een schone microfiber doek.
Navegen met een schone microfiber doek.
1 paneel bewerken.
Nabehandelen met de favoriete Chemical Guys wax of lakverzegeling voor meet bescherming en glans.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?