U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS THREEWAY PREMIUM WASH MITT

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

CHEMICAL GUYS THREEWAY PREMIUM WASH MITT


Washandschoen met 3 verschillende zijden, een zachte microvezelzijde, een micro-chenille zijde en een speciale zijde voor vliegen/insekten.

In voorraad

€ 9,95

Waarom dit product kopen?
Premium 3 in 1 washandschoen.
Super zachte micro-chenille en microvezel zijde.
Elastisch manchet.
Zacht voor de lak.
100% machine wasbaar.

Over deze Wash mitt
De basis van alle
detailjobs is het wassen en reinigen van je auto. Op deze manier verwijder je alle vervuilingen, insecten en meer. Chemical Guys 3-Way premium washandschoen brengt het wassen van je voertuig naar een hoger niveau. De 3-Way premium washandschoen zorgt voor een perfecte wasmethode door de combinatie van de super zachte chenille zijde, insectenspons en een ultra fijne microvezel zijde. Drie is beter dan één!

3 in 1 Wash Mitt

One Way
Deze premium washandschoen met zachte micro-chenille vezels zijn zacht voor de lak en houdt de shampoo vast voor een veilige wasbeurt. De superieure micro-chenille vezels nemen het vuil van de lak en houdt deze diep in de vezels vast. Hierdoor kan de vervuiling niet over het oppervlak krassen waardoor hologrammen en waskrassen voorkomen worden

Two Way
De insectenspons aan de zijkant leveren extra kracht om de aangekoekte insecten resten snel en eenvoudig te kunnen verwijderen

Three Way
De achterkant van de premium 3-Way washandschoen is voorzien van een ultra fijne microvezel voor het verwijderen van hardnekkige vervuilingen welke extra waskracht nodig hebben. De microvezel kant heeft meer kracht dan de kant van de micro-chenille vezels.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?