U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS TOP COAT SEALANT (LAKVERZEGELING) 473ML

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Extreme Top Coat is de lakverzegeling welke micro – swirls en krasjes vult en glanst als een natuurlijke paste wax.

In voorraad

€ 29,95

Waarom dit product kopen?
Wax en lakverzegeling in 1.
Self – leveling welke micro – swirls en krasjes vult.
Hersteld helderheid en glans op elke kleur.
Samengesteld met A – grade witte carnaubawax.
Beschermt tegen verontreinigingen, oxidatie, UV, zonlicht en meer…
Duurzame bescherming tot 1 jaar.
Antistatische formule weert stof af.
Makkelijk aan te brengen.
Frisse vanillegeur.

Hoe het functioneert
Als je je auto detailed voor een meeting of je winterauto wilt beschermen met Extreme Top Coat lakverzegeling krijg je altijd glans en bescherming. Op meetings wordt lak beoordeelt op helderheid, kleur en diepte. Enthousiasten en detailers werken uren en dagen met minderwaardige producten zonder ook maar 1 x de Best – in – Show prijs te winnen. Extreme Top Coat is de lakverzegeling welke vult en verbeterd tot een mooie natuurlijke glans anders dan andere synthetische producten. Leveling agents vullen micro – swirls en krasjes en herstellen de helderheid, diepte en glans op elke lak. Verzegelingen zijn bekend vanwege de duurzaamheid en koele glans, natuurlijke carnaubawax is bekend voor de warme natuurlijke gloed. Extreme Top Coat is gemaakt met Braziliaanse carnaubawax om de looks te geven van een natuurlijke paste wax met de stand tijd en bescherming van een lakverzegeling. Nu kunnen professionele detailers en enthousiasten het beste van 2 werelden krijgen in 1 makkelijk te gebruiken product. Bescherm tegen verontreinigingen, wind, water en zonlicht, verbeter de glans met Extreme Top Coat Sealant op elke kleur.

Extreme bescherming en glans
Extreme Top Coat is de lakverzegeling welke micro – swirls en krasjes vult en glanst als een natuurlijke paste wax. Deze synthetische formule beschermd exterieur – oppervlakken tegen contaminaties, verontreinigingen, remstof, vogelpoep en meer natuurlijke elementen als watervlekken, wind en meer... tot 1 jaar. Leveling Agents helpen om imperfecties te vullen zoals swirls en krasjes welke de glans verminderen. Deze formule helpt om helderheid en glans te herstellen tot een show car shine. Extreme Top Coat is een synthetische lakverzegeling gemaakt met natuurlijke carnaubawax. Dit product bevat genoeg carnaubawax om de looks te geven van een paste wax. Polijstmiddel, glaze en wax zijn niet meer nodig. 1 laagje Extreme Toop Coat reduceert swirls en krasjes. Verbeter de glans en beschermt tegen de elementen met de makkelijk te gebruiken formule, Extreme Top Coat.

Lang houdende bescherming
Waarom wax aanbrengen als alles verloren gaat bij een volgende was? Anders dan minderwaardige synthetische producten voor het waxen, beschermd Chemical Guys Extreme Top Coat en glanst voor maanden. Alleen 1 laag Extreme Top Coat levert een lang houdende bescherming tegen de elementen tot 1 jaar. Extreme Top Coat gebruikt polymeren welke zich niet af laten wassen. Was je auto met elke Chemical Guys Shampoo of waterloze was zoals Ecosmart zonder Extreme Top Coat aan te tasten. Bescherm exterieur oppervlakken tegen verontreinigingen, contaminaties, regen, remstof en meer met Extreme Top Coat.

Meerdere laagjes lakverzegeling
Detailers brengen vaak meerdere laagjes lakverzegeling aan. Het is niet vreemd om een glaze of lakverzegeling te toppen met wax voor nog meer glans en bescherming. Extreme Top Coat is uniek met Leveling Agents als glansversterker, lakverzegeling en wax in 1. Breng 1 laagje Extreme Top Coat aan op exterieur oppervlakken zoals lak en glas. Bescherm lak, kunststoffen (gelakt), metaal, carbon en spiegels tegen zonlicht, verontreinigingen, oxidatie, warmte en kou. Het aanbrengen van meerdere laagjes Extreme Top Coat garandeert 100% dekking met bescherming en glans. Bescherm elke auto met de show – glans van Extreme Top Coat lakverzegeling.

Hoe te gebruiken:
Met de hand
Breng 1 – 3 strepen Extreme Top Coat aan op een applicator en verspreid het op het oppervlak in een dunne gelijkmatige laag.
Extreme Top Coat hecht aan schoon gelakt oppervlak in 15 minuten.
Resten afnemen met microfiber doek.
Na 20 minuten ect de 2e laag aanbrengen.

Met de machine

Glaze, wax en lakverzegeling aanbrengen met een dual action polisher en zachte pad.
5 – 7 “dots” Extreme Top Coat op de pad aanbrengen, dan op het oppervlak verspreiden.
Extreme Top Coat hecht aan schoon gelakt oppervlak in 15 minuten.
Resten afnemen met microfiber doek.
Na 20 minuten ect de 2e laag aanbrengen.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?