U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS TOTAL INTERIOR CLEANER PROTECTANT 16OZ/473ML

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Chemical Guys Total Interior Cleaner Protectant is hét product dat zacht is geformuleerd om elk hard, zacht, helder of glanzend binnen-oppervlak te reinigen.

In voorraad

€ 18,95

Waarom dit product?
Reinigt en beschermt vrijwel alle auto-interieuroppervlakken.
Combineert desinfecterende eigenschappen met het reinigen van oppervlakken.
Laat geen residu achter en behoudt een OEM-afwerking.
Het laat geen vlekken of vegen achter.
Beschermt tegen vervaging en verkleuring van harde UV-zonnestralen.
Veilig voor dashboards, windschermen, navigatieschermen, leer, vinyl, tapijt, plastic, houten dashboardafwerking, chroom, rubber en nog veel meer.

Hoe het werkt
Chemical Guys Total Interior Cleaner & Protectant is het enige product voor het reinigen en beschermen van vrijwel elk auto-interieuroppervlak. Iedereen houdt van een schoon interieur, maar niet iedereen heeft tijd om erachter te komen hoe alle verschillende materialen correct kunnen worden gereinigd. Tussen het glas, de dashboards, de elektronica, de bekerhouders, de houten dashboardafwerking, het leer en het tapijt lijkt het alsof er tientallen verschillende materialen in het typische auto-interieur zijn.

Chemical Guys Total Interior Cleaner & Protectant is het eerste detailleringsproduct dat goed genoeg is geformuleerd om elk hard, zacht, helder of glanzend binnenoppervlak te reinigen. Reinig de voorruit tot kristalhelder, veeg stof van het dashboard en verwijder olie en aanslag van lederen stoelen en bekleding. Verwijder licht vuil en vlekken van tapijten en vloermatten, zuiver soda van bekerhouders en wis vingerafdrukken van navigatieschermen en houten dashboardafwerking.

De unieke formule is ook vermengd met UV-blokkers die de auto-onderdelen van het interieur beschermen tegen fel zonlicht. Helpt barsten en vervaging van dashboardplastic, deurpanelen, bekerhouders en zonnekleppen te voorkomen. De premium-formule veegt schoon, is residuvrij en laat geen vettig of olieachtig gevoel achter. Kies Chemical Guys Total Interior Cleaner & Protectant voor het snel reinigen van elk binnenoppervlak.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Alleen geregistreerde klanten kunnen een review achterlaten, log in or register

Aanbevolen Producten

CHEMICAL GUYS LEATHER CLEANER & CONDITIONER KIT INCL. ACCESSOIRES
Sale

Normale prijs: € 80,20

Speciale prijs: € 69,95

Need Help?