U heeft geen producten in de winkelwagen

Sale

CHEMICAL GUYS VINTAGE CLASSIC PASTE WAX

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Vintage Classic Paste Wax

In voorraad

Normale prijs: € 99,95

Speciale prijs: € 69,95

Waarom je dit product moet kopen?
• Hoogste kwaliteit Braziliaanse carnauba   
• Verbetert de glans en schijn
• Frisse citrusgeur
• Creëert een glanzende afwerking

Over Vintage Paste Wax

Chemical Guys Classic Wax is een natuurlijke carnaubawax ontworpen om een briljante Show winnende glans te creëren. We vervaardigen onze Classic Wax met behulp van traditionele wax blending technieken doorgegeven van generatie op generatie. Wij geloven dat het creëren van de perfecte Paste Wax een ware vorm van kunst is. Onze Classic Wax is gemaakt met behulp van de hoogste kwaliteit Braziliaanse carnauba gecombineerd met California geteelde citrus extracten die de glans van elke kleur lak verbeteren. Onze Classic Wax wordt gemengd met behulp van de hoogste kwaliteit van Californië citrus-extracten om een kwaliteit wax met een briljante glans te creëren. Al meer dan 100 jaar is natuurlijke Braziliaanse carnaubawas de keuze van detailing professionals en liefhebbers. De briljante glans van de natuurlijke carnaubawas is de perfecte manier om het hoogste niveau van perfectie voor uw lak te bereiken. Chemical Guys Classic Paste Wax combineert detailing passie en volledig natuurlijke ingrediënten om superieure resultaten te leveren. Ontdek de ware passie van detailing met Chemical Guys Classic Paste Wax.

Special Blend
Het creëren van de perfecte Paste Wax is zoals het schilderen van een kunstwerk. We combineren de beste ingrediënten, tijdloze technieken en creatieve passie om de beste Past Wax te creëren. Al meer dan 100 jaar, heeft natuurlijke Braziliaanse carnauba was de keuze van de auto-liefhebbers voor een show winnende glans. Gebruik makend van de fijnste ingrediënten met traditionele wax blending technieken, hebben we een Wax die een klassieke glans levert. We mengden onze Classic Wax met behulp van de hoogste kwaliteit Braziliaanse wit ivoren carnauba voor briljante afwerking. Braziliaanse witte ivoren carnauba is alleen te vinden in een beperkt aantal carnauba palmen. Wij gebruiken alleen de zuiverste carnaubawas met een warme gloed die elke kleur lak doet glimmen.

Classic Wax wordt gemengd met de fijnste citrus extracten uitsluitend geteeld in de staat Californië. De prachtige staat Californië staat bekend om de fantastische sinaasappel en citrusbomen geteeld door lokale boeren. De rijke Californische zon produceert sinaasappels beroemd over de hele wereld voor hun fantastische smaak en geur. We mengen natuurlijke Californië citrus extracten in onze Classic Wax met een prachtige afwerking. Classic Wax werkt geweldig om donkere en lichte kleur afwerkingen aan uw lak te verbeteren. Chemical Guys Classic Wax is een geweldige keuze voor de perfectionistische detailer die niets minder dan het beste accepteert.

Classic Wax is de perfecte manier om een levendige glans op elke kleur lak creëren. Werkt prima op zwart, rood, blauw, zilver, wit en alle andere kleuren. De natuurlijke Classic Wax formule werkt het beste met een premium foam applicator pad. Classic Wax kan worden toegepast in meerdere lagen om nog meer diepte en glans toe te voegen. De duurzame wax formule beschermt de lak tegen kleurvervaging, verkleuring, water vlekken en vervuiling die dempen de glans van de lak. De echte natuurlijke Classic Wax is de keuze van de perfectionist voor een gladde afwerking met een prachtig glans. Alleen de zuiverste Braziliaanse Ivoor Carnauba kan het hoogste niveau van glans produceren. Breng een laag aan elke moderne of klassieke auto om de natuurlijke schoonheid van uw lak te verbeteren. Geweldig voor liefhebber detailers, oldtimer verzamelaars en professionele detailers zoek naar een kwaliteit handgemaakte pot wax.

Hoe te gebruiken:

1. Was het voertuig
2. Met de hand droog maken met een microfiber doek
3. Gebruik voor superieure oppervlak dekking en minimaal gebruik van het product een Chemical Guys applicator pad
4. Zodra nevel heeft gevormd, buff voorzichtig weg met een schone microvezel doek
5. Wax kan worden toegepast in zoveel lagen als gewenst en kan worden gelaagd over een glaze, wax of sealant

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?