U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS ADVANCE FORMULA METAL WAX

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Advance Formula Metal Wax

In voorraad

€ 24,95

Waarom dit product kopen?
- Natuurlijke carnauba en synthetische polymeren
- Verbeterd de glans en look van metalen delen
- Verwijderd imperfecties
- Polymer UV – bescherming
- Beschermd de glans van metaal
- Hoogglans

Over Vintage Series Advanced Formula Heavy Metal Wax
CG Car Care Vintage Metal Wax is een unieke formule ontwikkeld om glans te beschermen van je metalen delen. Deze nieuwe Metal Wax is specifiek ontwikkeld voor klassieke voertuigen. De innovatieve formule in CG’s Vintage Metal Wax weerstaat oxidatie en vlekken om de ultieme glans te geven. Metal Wax is perfect om bescherming te bieden aan chroom, rvs, aluminium, koper en alle blank – gelakte metaal – oppervlakken tegen de elementen.  Geavanceerde polymeren zijn specifiek geformuleerd voor de beste bescherming met een kristalheldere finish.. CG’s Vintage Metal Wax laat je metaal – delen er perfect uit zien en geeft bescherming voor de toekomst.

Chemical Guys Vintage Metal Wax is een nieuwe formule welke reinigt, beschermt en je metaal – delen restaureert.  Metaal – delen zijn delicaat om te onderhouden en daarom is bescherming belangrijk voor een duurzame glans. UV, zout, oxidatie en vlekken kunnen het uiterlijk van je metaal – delen verslechteren. Vaak ruineren corrosie en beschadigingen je investering. Vintage Metal Wax is ontwikkeld om glans en looks te verbeteren van je chroom, billet – aluminium, koper, rvs en alle blank – gelakte metaal – oppervlakken met een totale UV – bescherming.

Als het om het polijsten van je rvs – uitlaat – systeem gaat of om billet – aluminium velgen restaureert CG Car Care Vintage Metal Wax de originele glans. Metaal – oppervlakken van alle soorten benodigen regulier onderhoud om zeker te zijn van een juiste bescherming. In de loop van de tijd kunnen je metaal – delen verkleuren door inwerking van UV, zout, remstof en hard water. Chemical Guys Vintage Metal Wax is de perfecte keuze voor de reiniging en restauratie van een levendige glans. De geavanceerde Polymer Shield Technology verzorgd een laag hoogglans welke de originele glans van je metaal – delen beschermd.

Applicatie voor hoogglans
Chemical Guys Vintage Metal Wax bereikt hoogglans met een niet – slijpende formule welke veilig is op bumpers, uitlaat – systemen en waardevolle metaal – delen. Eerst dien je zeker te zijn dan het metaal – oppervlak goed gereinigd is. Wanneer gereinigd enige druppels Vintage Metal Wax op een microfiber applicator doen en over het metaal – oppervlak wrijven tot de “nevel” verwerkt is. Na het drogen (ca 20 minuten) afnemen met een microfiber doek tot hoogglans voor een superieure finish. CG Car Care Vintage Metal Wax beschermd en verbeterd je waardevolle metal – delen.  

Specificaties  
Artikel Nummer SPI_404_16
UPC 816276018973
Inhoud 16 ounces // 473ml
Top Zwarte Top met Flip – Dop
Vorm Creme
Veilig op Chroom, RVS, Koper, Aluminium, en veel meer
Abrasief  Extra licht
Hand – Applicatie Ja
Machine - Applicatie Ja

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?