U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS VSS SCRATCH & SWIRL REMOVER

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

VSS Scratch & Swirl Remover

In voorraad

€ 26,95

Waarom dit product kopen?
1-staps polijst methode.
Levert glans in 1 stap.
Verwijdert krassen, hologrammen, watervlekken en andere lakimperfecties.
Gechikt voor alle (blanke) lakken.
Werkt op alle kleuren.
Bevat geen vulmiddelen of wax.
Werkt met elke DA / Rotary polijstmachine.

Over VSS
Chemical Guys VSS Scratch & Swirl Remover is de “easy-to-use” polijstpasta welke een spiegelglans levert in slechts 1 stap. VSS is krachtig om snel en eenvoudig hologrammen, krassen en andere defecten te verwijderen. De geavanceerde 1 staps polijstpasta finisht als een fijne polish om zo diepe glans te versterken. Gebruik VSS om hologrammen en krassen uit lak te verwijden. Chemical Guys VSS is geformuleerd voor het snelle werk met het gebruik van een rotary of dual action polijstmachine. VSS is watergebaseerd en veilig voor spuuiterijen, wat betekent dat het super resultaten levert in een zo kort mogelijke tijd. Gebruik voor de snelste 1 staps correctie Chemical Guys VSS Scratch & Swirl Remover! Chemical Guys VSS Scratch & Swirls Remover is een all-in-one scratch & swirl remover welke een ware spiegelglans levert. De geavanceerde polish is geformuleerd met  technologie welke de polijstkorreltjes fijner en fijner maakt naarmate het gebruik. Deze innovatieve formule is krachig en snel in het verwijderen van hologrammen, krassen en oxidatie. De innovatieve swirl remover levert een glanzende finish zonder gebruik te maken van vulmiddelen. VSS Scratch & Swirl Remover levert een perfecte finish in een zo kort mogelijke tijd. Deze geraffineerde swirl verwijderaar is ontwikkeled om het hoogstbare resultaat van helderheid te creeeren door het verwijderen van krassen, hologrammen en imperfecties en 2500 grit schuurkrassen. Gebruik VSS Scratch & Swirl Remover voor een spiegelglanzende finish in slecht één stap.

Polijsten en lak correcties in minder tijd.
Niet elke auto heeft een 3-staps lakcorrectie nodig. Auto’s met heftige hologrammen, krassen en oxidatie zullen waarschijnlijk een krachtiger compound nodig hebben voor het verwijderen van krassen en vervolgens fijnere polishes om de glans terug te krijgen. Voor auto’s met lichte tot medium hologrammen, krassen en oxidatie biedt Chemical Guys VSS Scratch & Swirl Remover de oplossing voor een snelle 1-staps correctie. Volledige polijstklussen kunnen veel uren in beslag nemen per auto. Met VSS Scratch & Swirl Remover kan een complete auto in minder tijd volledig gepolijst worden. Gebruik VSS Scratch & Swirl Remover voor een snelle en effectieve manier om lakdefecten te verwijderen in slechts 1 stap.

Polijsten: De kunst van het detailen
Autodetailing is vaak een onderhouds - activiteit. De juiste wasmethodes, materialen, chemicalien, lakverzegeling en wax worden gebruikt om de kans op krassen te minimaliseren. Het enige onderdeel van detailing welke zorgt voor het daadwerkelijk verbeteren van de lak en verwijderen van krassen is het machinaal polijsten. Tijdens het polijsten wordt de bovenste laag van de “dode” lak verwijdert waardoor de heldere glans weer door de lak heen kan komen. Door het gebruik van de juiste combinatie van machine, pad en polijstpasta is cruciaal om de beste resultaten te behalen. Chemical Guys VSS Scratch & Swirl Remover is de perfecte 1 – staps polijstpasta welke tijd bespaart en hoge kwaliteit levert.

Hoe te gebruiken
Hand Applicatie:
1. Werk op een koel oppervlak.
2. Goed schudden.
3. Werk altijd op een oppervlak van 40x40 cm.
4. Gebruik een hand polijstpad, werk de VSS Scratch & Swirl Remover in de lak om hologrammen, krassen en oxidatie te verwijderen.
5. Verwijder resten met behulp van een microfiber doek om resultaat en glans te zien.
6. Eindig dit proces door het aanbrengen van je favoriete coating of Chemical Guys wax of lakverzegeling.

Dual - Action Applicatie: 
1. Breng 4 a 5 druppels op je favoriete pad. Prime de pad met Chemical Guys Pad Conditioner
2. Werk met je DA Machine op snelheid 5-6.
3. Werk altijd op een oppervlak van 40x40cm
4. gebruik middelmatige druk, werk elk deel in 2-3 passes af tot de lak helder wordt.
5. Gebruik lichte druk om het oppervlak te finishen. Verwijder resten met een microfiber doek.
6. Eindig dit proces door het aanbrengen van je favoriete coating of Chemical Guys wax of lakverzegeling.

Rotary Application: 
1. Breng 4 a 5 druppels op je favoriete pad.
2. Prime de pad met Chemical Guys Pad Conditioner
3. Verdeel het product met snelheid 1000-1500 RPM
4. Werk altijd op een opeprvlak van 40x40cm. Gebruik het gewicht van de machine zonder druk uit te oefenen in 3-4 passes tot de lak helder word. Voor de laatste pass breng je de snelheid naar 1200-1800 RPM. Blijf doorgaan tot de lak helder wordt.
5. Verwijder resten met een microfiber doek.
6. Eindig dit proces door het aanbrengen van je favoriete coating of Chemical Guys wax of lakverzegeling.

Voor zware krassen gebruik Orange Hex-Logic buffing pad.
Voor medium krassen gebruik Green Hex-Logic buffing pad.
Voor lichte krassen gebruik White Hex-Logic buffing pad.  

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?