U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS WHEEL GUARD VELGEN VERZEGELING 237ML

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Chemical Guys Wheel Guard Verzegeling stoot remstof af en houd velgen schoon en glanzend.

In voorraad

€ 24,95

Waarom dit product kopen?
Houd velgen glanzend.
Helpt verontreinigingen, remstof en meer af te stoten.
Beschermd glanzende  velgen en voorkomt corrosie.
Bestendig tegen hoge temperaturen tijdens remmen en rijden.
Veilig op alle glanzende oppervlakken, chroom, gepoedercoat, carbon, RVS en meer.
Perfect op glanzende lak, poedercoating, chroom, gepolijst aluminium, RVS of goud.
Bescherming houdt tot enkele maanden.

 

Hoe het functioneert
Wheel Guard stoot remstof af en houd velgen schoon en glanzend. Remmen genereert warmte en resulteert in verbrand carbon en metaal partikeltjes. Deze abrasieve remstof is niet alleen lelijk en moeilijk te reinigen, het is corrosief, en beschadigd velgen wanneer deze niet onderhouden worden. Chemical Guys Wheel Guard is een speciale synthetische wax gemaakt voor velgen en remcomponenten. Draag deze creme op velgen om te beschermen tegen remstof, verontreinigingen, water en meer! Deze synthetische forumule hecht direct in de porien van de lak en metaal oppervlak en beschermt tegen contaminaties. Oppervlakken verzegeld met Wheel Guard blijven langer schoon en zijn makkelijker te reinigen met milde reinigers. Bescherm glanzende finishes incl. chroom, gepolijst aluminium, RVS, gepoedercoat, lak, folie en carbon. Draag Wheel Guard op remschoenen. Bescherm velgen en componenten van remmen tegen remstof en contaminaties met Chemical Guys Wheel Guard wax.

Houd velgen schoon en glanzend
Velgen krijgen de meeste verontreinigingen. Regulier worden het dak en de portieren niet zo vies als velgen en wielbakken. Velen hebben moeilijkheden om velgen te reinigen vanwege alle vetten, verontreinigingen, zout en remstof wat er aan hecht. Oppervlakken verzegelen met Wheel Guard helpen om te beschermen tegen contaminaties en maakt het makkelijker de velgen te reinigen. Wheel Guard onderhoud de poriën van het oppervlak zodat contaminaties niet meer kunnen hechten. Remstof en verontreinigingen gaan er af met water en een milde velgenreiniger zoals Chemical Guys Diablo Wheel Cleaner.

Bescherm velgen
Remstof bestaat uit verbrand carbon, remschoenen en metaal delen. Onbehandeld kunnen deze partikeltjes beginnen te roesten. Wanneer remstof roest maakt het oppervlak lelijk. Wheel Guard geeft roest geen kans en beschermt het tegen corrosie. De synthetische formule vult poriën van het oppervlak en verhindert dat remstof en verontreinigingen kunnen hechten. Bescherm elke glanzende  velg met Wheel Guard incl. chroom, lak, gepolijst aluminium, poedercoating, folie en carbon velgen. Velgen die regulier gereinigd worden en beschermd zijn met Wheel Guard blijven langer schoon. Laat alle velgen glanzen met Chemical Guys Wheel Guard Synthetic Wax.

Wetenschap en glans
Chemical Guys Wheel Guard verbeterd glans om corrosie te voorkomen welke de glans beschadigd. Chemical Guys Chemici hebben Wheel Guard ontwikkeld met fluorocarbon polymeren welke zich makkelijk laten aanbrengen en uit poetsen met een statisch vrije glans. Minder statische lading trekt minder contaminaties aan en houd velgen langer schoon. Glansversterkers vullen micro – imperfecties en laten elke velg er extra glanzend uitzien. Deze wax weerstaat contaminaties, wat het makkelijker maakt te reinigen. Deze formule verbeterd oppervlaktespanning van vloeistoffen (water) en laat deze rollen over het oppervlak. Kies Wheel Guard om te glanzen, beschermen en verbeteren van alle glanzende  velgen op elke auto, truck, motor of SUV.

Hoe te gebruiken:
Altijd wachten tot velgen koel zijn.
Velgen afspoelen met water en goed wassen en drogen.
Gebruik enkele druppels Wheel Guard op een applicator.
Dun en gelijkmatig aanbrengen op glanzende velgen en remcomponenten.
Drogen a 15 minuten.
Resten weg poetsen met een microfiber doek.
Voor nog meer bescherming nabehandelen met Max Coat Wheel Guard Rim & Wheel Sealant

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?