U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS WHITE CROSS LINKED APPLICATOR

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Chemical Guys White Cross Linked Applicator

In voorraad

€ 6,95

Waarom dit product kopen?
Gemakkelijk te gebruiken.
Zacht schuim om gelijkmatig aan te brengen op vinyl, rubber en kunststof oppervlakken.
Hex Logic Design spreid product gelijkmatig en efficient.
Comfort Schuim Grip absorbeert geen product of verontreinigingen.
Houd vingers en handen schoon en droog.
Spaart product, spaart tijd en spaart geld.
Perfect om banden dressing of kunststof dressing aan te brengen.

Over deze applicator
De Easy Grip Hex Logic Applicator Pad combineert een comfortabele grip met zacht Hex Logic schuim om de perfecte bandendressing op te dragen. De zachte applicator reinigt en draagt een gelijkmatige laag op van je favoriete Chemical Guys dressing op banden, bumpers, componenten in de motorruimte of trims op elke auto. Normale applicators zijn vervaardigd uit poreus schuim. Al na enkele toepassingen druipt het product door het schuim en besmeurd je vingers en hand. De Easy Grip Hex LogicApplicator Pad heeft een Dense – Kern en absorbeert geen product. Dit eenvoudige design houd je vingers schoon en laat zo elk onderdeel precies detailen. Gebruik de Easy Grip Applicator glanst en beschermd banden, trims en spiegelkappen. Snel een donkere zwarte glans aanbrengen op vinyl, rubber en kunststof onderdelen met de Easy Grip Hex Logic Applicator Pad

Geen viezigheid
Reguliere applicators gebruiken poreus schuim. Deze laat creme, gel en viezigheid absorberen in de applicator. Na al enkele toepassingen zijn deze onbruikbaar en zijn je handen vies. Chemical Guys Easy Grip Hex Logic Applicator Pads zijn veervaardigd uit Dual – Schuim welke de applicatie – kant scheidt van de hand – kant. Eenvoudig dunne en gelijkmatige lagen wax, glaze, lakverzegeling of dressing aan brengen op lak, metaal, glas of leder met de Easy Grip Hex Logic Applicator Pads.

Beschermt zachte lakken tegen swirls en krassen

De Easy Grip Hex Logic Applicator Pads gebruiken zacht schuim om krasvrij te functioneren op elk auto – oppervlak. Het extra zachte schuim is samengesteld uit duizenden luchtbelletjes welke vouwen en buigen naar elke vorm voor elk oppervlak. Minder druk van de applicator maakt minder frictie op de lak en reduceert evt. krassen op zachte oppervlakken. Gebruik de Easy Grip Hex Logic Applicator Pad om wax gelijkmatig op elke lak aan te brengen en te beschermen tegen de elementen. Gebruik de Easy Grip Hex Logic Applicator Pad om elke auto te beschermen.

Perfecte resultaten

De sleutel naar de perfecte waxlaag is het perfecte productvolume. Te weinig wax laat sommige oppervlakken onbewerkt en niet beschermt tegen UV, zonlicht en contaminaties welke lak verouderen. Te veel wax laat zich lastig afnemen en verspilt product als het droogt op de waxlaag zelf. Met de juiste applicator als deze Easy Grip Hex Logic Applicator Pad wordt bespaard op product – verbruik, tijd en swirls / krassen. De Easy Grip laat zich gemakkelijk vast pakken en gebruiken. Het zachte schuim met Hex Logic Design brengt gelijkmatig en efficient aan zonder de lak te beschadigen. Gebruik de Easy Grip Hex Logic Applicator Pad om perfect aan te brengen als een professionele detailer.

Hoe te gebruiken:

Oppervlak voorbereiden met wassen, kleien en lakcorrectie.
Gebruik 3 – 6 druppels Chemical Guys creme of gel op de Easy Grip Hex Logic Applicator Pad.
Bij wax de Easy Grip Hex Logic Applicator Pad in het doosje bewegen om de wax te smelten in de porien van de applicator.
Product gelijkmatig en in rechte lijnen aan brengen.
Een dunne gelijkmatige laag aan brengen.
De Easy Grip Hex Logic Applicator Pad reinigen en drogen na gebruik.

 

Specificaties
Artikel Nummer  ACC220 
UPC  811339024885
Afmetingen 1.75" x 2.5" x 4.6"  // 4 x 6 x 13.5 CM
Kleur Wit
Style  Hex-Logic 
Materiaal  Schuim
Applicatie  Hand Applicatie
Finish  Zacht

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?