U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS WHITE PASTE WAX

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Chemical Guys White Paste Wax

In voorraad

€ 79,95

Waarom dit product kopen?
Speciaal ontworpen voor witte lak.
Maximale glans en helderheid.
Duurzame bescherming.
Geavanceerde UV bescherming.
Lakreinigende formule.
Kleurversterkende technologie.

Over White
Ervaar de helderste witte tint. Chemical Guys White is de meest geavanceerde waxformule speciaal ontworpen voor witte en lichtgekleurde auto’s. De innovatieve wax versterkt de witte kleur voor de meest briljante finish.  Schadelijke UV-stralen kunnen de witte lak doen vergelen of verkleuren. Chemical Guys White is uitgerust met geavanceerde UV beschermende polymeren om de helderheid en kleur van je lak te beschermen. Chemical Guys White bevat ons gepatenteerde Color Enhancing Technology (kleur versterkende technologie) die de natuurlijke kleur van de lak zal doen herleven. Onze innovatieve White reinigt de lak tijdens het verwijderen van lichte vlekken, vervuiling en vergeling om de helderheid van de kleur te versterken. White zal de helderste witte tint creëren waar elke detailer enthousiast van wordt.

Helderste tint wit
Chemical Guys White is een innovatieve wax die ontworpen is om de kleur van je lak te versterken en te beschermen. Gebruikmakend van onze Color Enhancing Technology creëert White een schitterende glans die tevens het oppervlak beschermt tegen de elementen. White is geformuleerd met een mix van een synthetische wax en polymeren om de meest briljante glans te creëren. Het geheim van het creëren van maximale diepte en helderheid is de hightech synthetische formule die ontworpen is om de witte kleur van de lak extreem te  versterken. Wit gelakte auto’s vervuilen snel door watervlekken, industriële neerslag en andere verontreinigingen. Na verloop van tijd zie je de gevolgen van de schadelijke UV stralen. Chemical Guys White creëert een beschermende laag die het verkleuren en faden zal tegen gaan. Chemical Guys White reinigt lichte kleuren lak door lichte oxidaties te verwijderen en zo de hoogste glans te creëren. Chemical Guys White is makkelijk aan te brengen met de hand of met de machine. Chemical Guys geavanceerde micro-cleaning formule verfijnt de kleur voor een nog betere finish op het lakoppervlak.

Lakreinigingsformule
Chemical Guys White is een unieke mix van natuurlijke carnauba wax, synthetische sealant en glansversterkers die samen de perfecte wax voor witte kleur lak creëren. De innovatieve technologie ontwikkeld in White laat deze wax de maximale glans en helderheid creeeren. Alle voertuigen krijgen op den duur te maken met de verschillende elementen uit de natuur die de lak kunnen verminderen. Vooral bij witte voertuigen is dit duidelijk zichtbaar. Met de technologie in White, hebben we een wax gecreëerd die licht gekleurde lakken reinigt en beschermt. Direct na het wassen of na het kleien aanbrengen en alle oxidaties verdwijnen.

Kleur versterkende technologie
Chemical Guys heeft Color Enhancing Technology® ontworpen om de helderheid van een lichte lak te behouden. Deze geavanceerde formule maakt het mogelijk om de ware kleur van je voertuig in originele staat te herstellen. Deze unieke technologie vergroot de uitstraling van de lak voor een echt high-definition kleurervaring.  Chemical Guys White is geformuleerd om de Witte lak te versterken en te doen glanzen als nooit te voren. White maakt van het waxen van je auto, truck of motor een wereldse ervaring. De hoge glanzende finish van White trekt de aandacht van iedereen door verbazingwekkende reflectie van het licht. White zorgt ervoor dat iedereen versteld staat van de witte kleur op jou auto, zelfs de jury leden van elke autoshow. Chemical Guys gebruikt de hoogst haalbare technologie om alle detailing professionals en enthousiastelingen de beste auto ervaring te geven die er bestaat. 

Aan te brengen met de hand en machine
De 21e eeuw UV werende middelen voorkomen de veroudering en vergeling van de witte lak. White is makkelijk aan te brengen. Het aanbrengen kan gebeuren met de hand en de machine. Breng één dunne laag van White aan op het oppervlak. Nadat White 20 minuten is opgedroogd kun je het eenvoudig afvvegen voor een perfecte finish. White heeft multi-corrigerende mogelijkheden die ontworpen zijn om te reinigen, beschermen en de witt lak doen versterken. White is de perfecte keuze voor een wit of licht gekleurde lak van auto’s, vrachtwagens, motoren en caravans om deze de briljante glans van wit terug te geven.

Briljantwitte formule
White is werelds meest populaire autokleur. Steeds meer mensen kopen een auto die voorzien is van een witte lak. Chemical Guys White is de perfecte oplossing om deze kleur te behouden en tegelijkertijd te beschermen. We ontworpen White om een duurzame bescherming te creëren door geavanceerde polymeren te gebruiken. Chemical Guys White beschermt de finish van je voertuig tegen watervlekken, teer, boomhars en andere verontreinigingen. Één laag van Chemical Guys White is al goed om je lak voor maanden te beschermen en de kleur te versterken. White is makkelijk te gebruiken, verfijnt het oppervlak en levert een hoogglans die de term “Briljant” definieert. Ervaar de ware glans van wit met Chemical Guys White.


Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Aanbevolen Producten

Need Help?