U heeft geen producten in de winkelwagen

Sale

CHEMICAL GUYS WIPE OUT SURFACE CLEANER SPRAY 473ML

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Chemical Guys Wipe-Out verwijdert oude lagen glaze, lakverzegeling en wax. Gebruik dit alvorens een nieuwe laag glaze, wax of sealant aan te brengen.

In voorraad

€ 13,95

Waarom dit product kopen?
Verwijdert glaze, lakverzegeling, wax, ontvetten en verontreinigingen.
Verse lakverzegeling, wax en coatings hechten het beste op schoon oppervlak.
Lubriceert en voorkomt swirls / krassen bei het werken.
Verwijdert polijstresten om lak te controleren op rest – swirls / krassen.
Reinigt alle gelakte oppervlakken.
Veilig op metaal, glas, kunststoffen, rubber en vinyl.
Eenvoudig te gebruiken spray – formule.

Wipe Out oude wax - lagen
Chemical Guys Wipe-Out verwijdert oude lagen glaze, lakverzegeling en wax. De juiste voorbereiding is kritisch bij polijsten en lakcorrectie en om maximale hechting van coatings, lakverzegeling en wax te garanderen. Verwijder oude laagjes vetten, olie en polijstmiddelen met Wipe Out om het echte oppervlak te zien. Check je polijstwerk om op zeker te gaan zonder swirls / krassen van de polijstresten of wax. Laat coatings, glaze, lakverzegelingen en wax sterker hechten, er beter uit zien en langer presteren door de oude laagjes te verwijderen met Wipe Out. Bij het polijsten kan gebruikte polijstpasta micro – lakdefecten vullen die zo moeilijker te zien zijn om te corrigeren. Gebruik Wipe Out om oude polijstmiddel – resten te verwijderen en lak juist te zien. De oude detailer’s – truuk is met IPA (Iso Propanol Alcohol) om polijstmiddel – resten te verwijderen van de lak. Deze alcohol en water mix is niet lubricerend genoeg om swirls / krassen te voorkomen vanwege stof of oude hardere doeken. Wipe Out helpt te voorkomen dat polijstresten en stof hechten aan de lak. Bereid je auto juist voor met Chemical Guys Wipe-Out.

Hoe het werkt
Chemical Guys lakverzegelingen en wax hechten op nano – niveau. Oude lakverzegeling en wax – resten kunnen altijd nog op lak aanwezig zijn en verhinderen een juiste hechting van de nieuwe verzegeling. Chemical Guys Wipe-Out verwijdert oude wax en lakverzegeling om een echt schoon oppervlak te leveren. IPA of Iso Propanol Alcohol verwijdert deze resten ook, maar doet niets om het oppervlak te lubriceren en zo swirls / krassen te verhinderen. Chemical Guys Wipe-Out is samen gesteld met smeermiddelen welke helpen deze beschadigingen te voorkomen. Compleet schone oppervlakken zijn beter voorbereid voor verse coatings met maximale bescherming. Eenvoudig Wipe Out sprayen op het oppervlak en afnemen met een microfiber doek om de resten af te nemen. Het oppervlak is nu schoon van ongewenste productresten en klaar om te verzegelen met glaze of wax. Gebruik Chemical Guys Wipe-Out na het kleien om resten te verwijderen. Bij het polijsten Wipe Out gebruiken om polijstmiddel – resten te verwijderen. Chemical Guys Wipe-Out is perfect voor perfectionisten in Detailing.

Eenvoudig te gebruiken
Chemical Guys Wipe-Out is gemakkelijk toe te passen. Sprayen, dan afnemen om coatings, olie en vetten af te nemen. Smeermiddelen helpen om oude coatings / verzegelingen krasvrij te verwijderen met microfiber doeken en juiste wismethoden. Antistatische eigenschappen geven stof en verontreinigingen geen kans zodat het oppervlak schoon blijft. Deze spray – reiniger droogt Kunststoffen, rubber of vinyl niet uit. Gebruik Wipe Out op elke auto, truck, motor of camper voor perfecte resultaten.

Een schone voorbereiding voor perfecte resultaten
lakverzegeling en wax hechten het beste aan een echt schone lak. Chemical Guys Wipe-Out is een sprayreiniger welke lak voorbereid op een nieuwe laag bescherming. Chemical Guys Wipe-Out verwijdert lakverzegeling, wax, polijstmiddel, olie en vetten. Bei lakcorrectie kan gebruikt polijstmiddel swirls / krassen vullen. Eenvoudig Wipe Out sprayen om de resten te verwijderen en je werk te bekijken. Wipe Out is de beste voorbereiding voordat je een verse laag glaze, lakverzegeling of wax aan brengt.

Belangrijk
Dit product haalt olie, wax, glaze en verzegeling van de lak. Als dit NIET de bedoeling is dit product NIET gebruiken.

Hoe te gebruiken:
Goed schudden.
Wipe Out sprayen.
Afnemen in 1 richting met een microfiber doek.
Resten verwijderen en oppervlak controleren voor verder polijstwerk of wax / verzegeling applicatie.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?