U heeft geen producten in de winkelwagen

Sale

CHEMICAL GUYS 5050 CONCOURS PASTE WAX

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

5050 Concours Paste Wax

In voorraad

€ 89,95

Chemical Guys wilde een stapje hogerop met haar waxen en heeft zodoende de 5050 Concourse Paste Wax ontwikkeld. Een echte showwax.

De 5050 zal al uw verwachtingen overtreffen. Het is een speciale formule die samengesteld is voor perfectionisten die de beste en diepste glans willen bereiken. Na de behandeling komt de briljante glans het beste tot uiting in het daglicht.

De wax is in beperkte oplage geproduceerd voor bekenden van Chemical Guys, professionals en mensen die uitermate hoge kwaliteitswaxen willen gebruiken. De blikverpakkingen worden na de productie in een koele kamer bewaard om de wax te laten harden en voor te bereiden op de verpakkingszegel. Hierop is de wax gesigneerd door een geautoriseerde kwaliteitsmedewerker.

Het Amerikaanse autoblad Auto-Magazine LUXURY & EXOTIC schreef een artikel over topklasse autoverzorgingsmiddelen. Deze wax overtrof de verwachtingen van de schrijvers en hierdoor kwam de 5050 als beste uit de test.

Verwerkingsmethode
1. Was en droog uw auto of motorfiets.
2. Gebruik een foam applicator voor het verspreiden van een dunne laag 5050 over de gelakte delen van de auto.
3. 5050 zal niet geheel droog worden. Je kunt het restant deel na ongeveer 20 - 30 minuten afnemen met een zachte, schone microfiber doek.
4. Als de glans afneemt als gevolg van stof of dagelijks gebruik, kan dit hersteld worden met Pro Detailer of Extreme Synthetic Detail Spray.
5. Deze gemakkelijk aan te brengen en af te nemen wax kan worden toegepast als een extra laag van bescherming over uw bestaande laag wax.

Gegarandeerd de BESTE Pastewax...

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Alleen geregistreerde klanten kunnen een review achterlaten, log in or register

Aanbevolen Producten

Need Help?