U heeft geen producten in de winkelwagen

CHENILLE MICROFIBER ZACHTE KRASVRIJE WASH PAD

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Chenille Microfiber Premium Scratch Free Wash Pad is een zacht veelzijdig autowasgereedschap voor iedereen.

In voorraad

€ 10,95

Waarom dit product kopen?
Premium krasvrije wash pad.
Extra zacht en absorberend.
Lintvrij en krasvrij 70/30 microfiber.
Fel groen laat oxidatie en verontreinigingen goed zien en helpt om krasvrij te wassen.
Makkelijk vast te pakken op elke auto.
Zacht op lak, hart voor verontreinigingen.
100% machine – wasbaar.
Perfect om elke auto, truck, camper of aanhanger te wassen.

Over deze wash pad
De Chemical Guys Chenille Microfiber Premium Scratch-Free Wash Pad is een extreem zachte en veelzijdig autowas – gereedschap welke iedereen kan gebruiken. Microfiber is perfect voor het autowassen vanwege de zachtheid en omdat het verontreinigingen diep in de vezels kan opnemen en zo voorkomt dat het krast op je lak. Het zachte en absorberende materiaal kan veel schuim opnemen en helpt zo te beschermen tegen swirls en krassen bij elke beweging. De zachte chenille noodles van deze wash pad verbeteren de autowas enorm; 1 wash pad kan 2,5 keer zoveel water opnemen als een reguliere washandschoen. Was elk paneel met de Chemical Guys Chenille Microfiber Premium Scratch-Free Wash Pad. Deze wash pad past in elk profiel, naad, grille, spiegel of achter spaken, onder spoilers etc… Het design is geen handschoen, alleen vast pakken en wassen, elke auto, groot of klein. Gebruik de Chemical Guys Chenille Microfiber Premium Scratch-Free Wash Pad met de 2 emmer methode om krasvrij en swirlvrij te wassen. Schuim opnemen uit de 1e emmer, dan oxidatie afnemen van het paneel dan spoelen in de 2e emmer. Uitwringen zonder resten en dan weer naar de 1e emmer om weer schuim op te nemen, en herhalen. Elke Chemical Guys Chenille Microfiber Premium Scratch-Free Wash Pad is gemaakt van felgekleurd microfiber, zodat elke detailer kan zien wanneer het tijd is om verontreinigingen uit te spoelen. Makkelijk het 70/30 microfiber wassen en drogen. Gebruik jou Chemical Guys Chenille Microfiber Premium Scratch-Free Wash Pad om veelzijdig te wassen, altijd en overal.

Een grote spons voor het grote reinigen
De Chemical Guys Chenille Microfiber Premium Scratch-Free Wash Pad is 13” lang en 8” breed en reinigt grote oppervlakken in een beweging. Elke detailer kan gehele zijdes van auto’s, trucks of SUV’s wassen met een beweging vanuit de wasemmer. Deze grote spons kan veel water opnemen en schuim om verontreinigingen te lubriceren zonder de lak te krassen, reinig kunststoffen, metalen of ramen. Was verontreinigingen, oxidatie, remstof, contaminaties en meer van auto’s, trucks, SUV’s, motoren of boten met de Chemical Guys Chenille Microfiber Premium Scratch-Free Wash Pad.

Zacht microfiber krast minder
Chemical Guys Chenille Microfiber washandschoenen en sponzen zijn gemaakt van 70/30 microfiber voor extra zachtheid en krasloos autowassen. Elke vezel van het chenille microfiber functioneert als hook & loop materiaal (velcro); het neemt verontreinigingen op tot diep in de vezels. Zo insuleert het de verontreinigingen en oxidatie, van je lak en reduceert de mogelijkheid voor nieuwe swirls en krassen. Wassen met de Chemical Guys Chenille Microfiber Premium Scratch-Free Wash Pad is perfect voor elke auto.

Felle kleur om krasvrij te wassen
Verontreinigingen en oxidatie verminderen de glans en laten auto’s er lelijk uit zien. Contaminaties zijn donker en vervuilend en staan sterk in contrast met felle en heldere kleuren en dus ook de Chemical Guys Chenille Microfiber Premium Scratch-Free Wash Pad. Wassen met deze wash pad laat oxidatie en contaminaties zien na elke beweging. Nu kan elke detailer goed zien wanneer de wash pad gespoeld moet worden met de 2 emmer methode. Je wash pad schoon houden maakt de autowas makkelijker en veiliger. Bescherm je auto met de Chemical Guys Chenille Microfiber Premium Scratch-Free Wash Pad.

Samen gebruiken met je favoriete autoshampoo
Gebruik de Chemical Guys Chenille Microfiber Premium Scratch-Free Wash Pad met je favoriete Chemical Guys autoshampoo om altijd je auto perfect te wassen.

Hoe te gebruiken:
De autowas
Gebruik de 2 emmer methode, 1 emmer met 5 gallon water en 1 – 3 oz van je favoriete Chemical Guys autoshampoo en 1 emmer met alleen water.
Spoel de auto af, dan wassen in rechte lijnen met de wash pad.
Na elk paneel de wash pad spoelen in de emmer met alleen water om verontreinigingen te lossen.
dan uitwringen.
Terug naar de emmer met autoshampoo en verder wassen.
Schuimresten spoelen van de auto, dan drogen met microfiber doeken.

Belangrijke informatie

Microfiber doeken scheiden tussen was en droog – doeken.
Scheidt vervuilde doeken van de schone doeken.
Beginnen met de schone doeken te wassen, daarna de vervuilde doeken.
Was microfiber producten altijd met Chemical Guys Microfiber Wash en warm water.
Warm water opent de vezels en verwijdert de verontreinigingen beter.
Geen wasverzachter gebruiken, het maakt microfiber minder absorberend.
Drogen op een lage warmte – stand.
Te veel warmte kan microfiber hard maken wat de lak beschadigen kan.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?