U heeft geen producten in de winkelwagen

CLOUD 9 MICROFIBER XXL DRYING TOWEL WHITE WITH SILK BANDING

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Cloud 9 Microfiber XXL Drying Towel White With Silk Banding

In voorraad

€ 29,95

CLOUD 9 MICORIFBER XXL DRYING TOWEL WHITE WITH SILK BANDING

Grootte, zachtheid, kwaliteit en kwaliteit gecombineerd met een zijden afwerking zorgen er samen voor de grootste en beste Microfiber droogdoek die er is. Door deze doek ga je op een andere manier kijken naar het fenomeen drogen. De mega-premium, 51”x 31” CLOUD-9 microfiber super droogdoek is de perfecte droogdoek. We hebben Cloud-9 in Pure White om zo dicht mogelijk bij de wolken te zijn als mogelijk. Elegantie is geherdefinieerd met deze ultra premium microfiber droogdoek. De enige vraag die overblijft is hoe en waarvoor je hem gaat gebruiken...

Stap in een droom. Neem al je fantasiën over het verzorgen van je auto en laat ze drijven op Cloud 9. We hebben eindeloos gedroomd over het maken van de perfecte droogdoek . Dit heeft zich uiteindelijk vertaald in de Cloud 9 die simpelweg hemels te noemen is. Cloud 9 is ontworpen met een nieuwe multi mesh weef techniek. Deze zorgt ervoor dat draden van verschillende gecontroleerde lengtes samen geweven worden om de ultieme zachtheid te garanderen die deze doek heeft. Cloud 9 Microfiber Drying Towel is de zachtste, beste en meest absorberende microfiber droogdoek die je ooit hebt gebruikt... Gegarandeerd!


Na jarenlang verschillende kleuren te hebben ontworpen hebben we nu besloten om kleurloos te gaan. Kleuren in de vezels maken de vezels vaak toch wat ruwer, stijver en minder absorberend. Door terug te gaan naar de basis hebben we als resultaat een natuurlijke droogdoek die super zacht is en zeer absorberend.

Cloud 9 is ontworpen voor eindeloze mogelijkheden. Cloud 9 is een uitstekende droogdoek om water snel te absorberen van de lak en het verhogen van de glans in combinatie met een quick detailer zoals bijvoorbeeld Hybrid V7.

De enorme grootte van 51”x 31” (129,5 cm x 78,7 cm) is niet alleen geschikt voor het ultra snel drogen van je wagen maar ook het beschermen van lak gedeelten bij het detailen is ideaal.
Cloud 9 is de perfecte bescherming voor het beschermen van de bekleding van de auto tegen natte en vuile kleding en schoenen.

 


Deze ongelooflijk zachte pluche droogdoek is de perfecte hulp bij het aanbrengen van een spraywax of quick detailer om uw auto te snel te beschermen tegen weersinvloeden.
De mogelijkheden van Cloud 9 zijn eindeloos waardoor u uw eigen detailkunstwerk kunt maken. De zuivere witte kleur van Cloud 9 zorgt ervoor dat elk vuiltje zichtbaar is waardoor je weet wanneer je auto werkelijk schoon is.

 


Cloud 9 is ontworpen en vervaardigd om elke detailers droom te verwerkelijken. Sluit je ogen en stap in een
wereld van ultra pluche perfectie en geweldige fantasie met Cloud 9, de detailers droogdoek vervaardigd uit dromen.

 


De perfecte afmetingen.
We ontwierpen Cloud 9 om onze ultieme detailing verlangens te vervullen. Cloud 9 is gemaakt in de enorme grootte van 129,9 cm x 78,7 cm om bij geen enkele droogklus af te hoeven haken. Deze afmetingen maken de doek de perfecte keuze bij elke wasbeurt om de auto af te drogen of het toepassen van een spraywax of quick detailer. Deze royale afmetingen zorgen ervoor dat bij het polijsten de doek een groot gedeelte van de auto kan beschermen tegen stof en spetters. Ook bij het reinigen van de motorruimte kan de doeke andere (lak) gedeeltes beschermen door deze met de doek af te dekken. Hierdoor worden krasjes voorkomen. Even geen apron in de buurt om de lak te beschermen, gebruik Cloud 9 de multifunctionele microfiber doek.

Endurance Microfiber Technology
We ontwierpen Cloud 9 met de hoogst mogelijke materiaal kwaliteit die we tot onze beschikking hadden. Samen met de meest geavanceerde productie-technieken ontstond een doek met een geweldige duurzaamheid. U kunt de doek honderden keren gebruiken en de kwaliteit zal behouden blijven. Een verbazingwekkende pluche zachtheid. Onze doeken zijn ontworpen met Endurance Microfiber technologie die een zeer sterke doek maakt volgens de laatste detailing standaarden.


Reinigen zonder chemicaliën
Het instituut Environmental Protection Agency erkent Microfiber als de veiligste, meest kosteneffectieve manier van verwijderen van vuil en stof. Het unieke ontwerp van microfiber zorgt ervoor dat je kunt schoonmaken zonder chemicaliën. Je bespaart dus geld en milieu.
Met microfiber kun je je auto schoner houden zonder de ontsierende swirls die ontstaan met traditionele katoenen doeken. Red de wereld met Chemical Guys microfiber.

 


Krasloze perfectie
Cloud 9 maakt uw dromen van een krasvrije auto mogelijk. Ons microfiber design is ongeëvenaard in kwaliteit en beschermt uw auto tegen ontsierende krasjes die veroorzaakt kunnen worden door generieke microfiber doeken. Chemical Guys microfiber doeken zijn gemaakt van de allerzachtste materialen. Duizende microvezels laten Cloud 9 moeiteloos over het oppervlak glijden om wax, sealant of glaze te verwijderen.
Je hebt slechts 1 doek nodig om je auto te drogen na het wassen. Geniet van de eindeloze mogelijkheden van perfectie wanneer je drijft op de wolk, Cloud 9.

 


Onderhoud
Was de doek met Chemical Guys Microfiber Rejuvenator (Microfiber Wash) in de wasmachine.
Was niet samen met andere soorten doeken (katoen, wol etc.).
Niet wassen hoger dan 40 °C en geen wasverzachter gebruiken.
Drogen in de droogtrommel alleen op de allerlaagste stand.

 

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?