U heeft geen producten in de winkelwagen

D-CON V4 VELGENREINIGER VLIEGROEST VERWIJDERAAR 5L

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

D Con V4 is de ultieme velgenreiniger, vliegroest en lakreiniger die vliegroest, partikels remstof en corrosieve elementen verwijdert.

In voorraad

€ 99,95

Waarom dit product kopen ?
NIEUW met LAVENDEL GEUR
verwijdert verontreiniging en corrosieve deeltjes die niet zichtbaar zijn voor het menselijk oog
Makkelijk te gebruiken
Goede voorbewerking voor kleien
PH neutraal
Kan gebruikt worden op alle ondergronden
Geweldige resultaten
Ook verkrijgbaar in 473ML en 946ML

Wat is er nieuw aan de D-con V4 ?
Laten we beginnen met het bedanken voor de geweldige feedback die we hebben mogen ontvangen op de D-con V3 Velgenreiniger en Vliegroest verwijderaar. We streven ernaar om een van de beste velgenreinigers, remstof verwijderaars en vliegroest verwijderaars aan te kunnen bieden. Met deze gedachte hebben we de D-con V4 velgenreiniger en vliegroest verwijderaar verder ontwikkeld. JA D-con V3 werkt geweldig (bekijk hier alle reviews op de productpagina van deze website: Klik Hier) maar er was ook een verbeterpunt, de geur. Natuurlijk kan de mens aan elke geur wennen, maar laten we eerlijk zijn dat de verse geur van eieren het niet comfortabeler maakt. In het begin van 2018 zijn we begonnen met het het onderzoeken van deze verbetering. Het idee was simpel, het testen en het veranderen van de formule was dat niet. Het is niet alleen dat er een parfum toegevoegd moest worden, de vraag was ook welke parfum er toegevoegd moest worden en in welke mate de parfum toegevoegd moest worden. En daarin het belangrijkste: Wat doet de toevoeging van een parfum met de werking van de D-Con velgenreiniger en vliegroestverwijderaar ? De D-con moet 100% net zo goed werken als wij gewend zijn. Test na test is gedaan totdat we eindelijk tot een punt kwamen dat er de juiste formule was gevonden. Daarna hebben we een aantal proefverpakkingen uitgegeven aan de veelgebruikers onder ons (jullie weten wie jullie zijn) en hebben hun ook de vernieuwde D-con laten testen. We zijn blij en trots dat we aan kunnen kondigen dat dit alles heeft mogen lijden tot de nieuwe D-con V4 formule, De formule met de geur van Lavendel. Kort gezegd hebben we het ‘goede’ van de D-con V3 behouden en hebben we de verbeterpunten van de D-con V3 opgelost. Laten we verder gaan met het vertellen over hoe de D-con V4 werkt....

De eigenschappen
De heldere donkerblauwe kleur verandert naar paars/ donkerrood op het moment dat de D-con zijn werk doet. Meer geconcentreerd, je hoeft minder te gebruiken om dezelfde geweldige resultaten te behalen Verkrijgbaar in D-Con V4 velgenreiniger en vliegroestverwijderaar 473ML en in D-Con V4 velgenreiniger en vliegroestverwijderaar Gallon 5000ML

Over dit product:
De nieuwe D-con V4 is de ultieme velg- en lakreiniger die verschillende soorten verontreiniging en corrosieve deeltjes verwijdert die zich over tijd opgebouwd hebben. Schadelijke deeltjes bestaande uit ijzer penetreren in de lak en velgen van uw auto. Na verloop van tijd kan dit zorgen tot beschadigingen, ookal zijn deze niet altijd zichtbaar voor het menselijk oog. Vooral op velgen zijn de ijzerdeeltjes die vrijkomen bij remstof traditioneel moeilijk te verwijderen.

D-Con V4 is een goede voorbereiding voor het kleien van uw auto omdat het al een heel groot deel van de contaminatie van het te kleien oppervlakte verwijdert. Dit is ook een groot voordeel met het oog op het creeren van marring door het kleien. D-con V4 reageert op de ijzerdeeltjes in de verontreiniging en verandert binnen luttele seconden van kleur omdat de D-con V4 een reactie aan gaat met de contaminatie op de lak. Hierdoor wordt de contaminatie goed zichtbaar. Na het penetreren van de contaminatie verandert de D-con V4 in een vloeistof die makkelijk afgespoeld kwan worden van het oppervlakt door middel van water(hogedruk reiniger).

Hoe te gebruiken:

Spray D-con V4 op het velg oppervlakte
Laat de D-con V4 5 tot 10 minuten zijn werking doen, de kleur zal veranderen naar paars.
Als de velg zeer smerig is raden wij aan om een velgenborstel te gebruiken, bijvoorbeeld de Wheel Woolies.
Spoel de D-con V4 van het oppervlakte
Droog de wielen door middel van een Microvezel Droogdoek.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?