U heeft geen producten in de winkelwagen

Fureater

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Hoe kan ik het beste hondenharen en kattenharen verwijderen? Met de FurEater. Als u van dieren houdt, maar de haren u gestolen mogen worden. De FurEater is een opzetstuk passend op de meeste stofzuigers (buisdiameter 32-35mm).

In voorraad

Normale prijs: € 28,95

Speciale prijs: € 23,95

De Fur Eater is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

De FurEater® verwijdert effectief honden- en kattenharen en vuil. Toepasbaar in de auto, op tapijten en vloerbekleding en op kleding.

De FurEater® is een opzetstuk voor uw stofzuiger. U bevestigt het op dezelfde manier als uw andere hulpstukken die doorgaans bij een stofzuiger meegeleverd worden.
De FurEater® is geschikt voor alle stofzuigers die een buisdiameter hebben van 32-35mm (de meeste merken/modellen).

Het is eenvoudiger om de FurEater® te trekken dan te duwen. Pak de steel/slang van de stofzuiger zo dicht mogelijk bij de FurEater® vast, zo heeft u meer grip. Met een beetje druk op de FurEater® trekt u de FurEater® eenvoudig naar u toe. U kunt de FurEater® gebruiken in de auto (stoel, bank, kofferruimte), in huis (tapijt, vloerbedekking, banken) en op uw kleding. In geval van gevoelige stoffen (bijv. wol) is het verstandig eerst op een onopvallend stuk te testen.

De FurEater® is geschikt voor lange haren, maar ook korte haren van bijv. een Jack Russell laten zich eenvoudig verwijderen.
 

EAN 5700002047199

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Alleen geregistreerde klanten kunnen een review achterlaten, log in or register

Aanbevolen Producten

Labocosmetica leather cleaning & protecting kit
Sale

Normale prijs: € 66,65

Speciale prijs: € 59,95

Need Help?